Bray'ssa ei ainakaan toistaiseksi ole yhtaan Lidl'ia. Sen sijaan, he ovat tehneet todella oudon ratkaisun ja sijoittaneet yhden kaupoistaan Greystonesiin, jonka asukkaista tuskin kukaan kehtaisi tulla nahdyksi Lidl'issa (ja jos olisi ihan pakko, niin ajaisivat varmaan mahdollisimman kaukana olevaan Lidl'iin, ettei vaan kukaan tuttu nakisi..). Niinpa mekaan emme voineet nauttia Lidl'in halvoista hinnoista ennenkuin vasta nyt, kun on tuo auto..

Tanaan kaytiin vasta toista kertaa Lidl'issa (eka kerta n. viikko sitten), ja nyt osattiin jo suunnitella ostoksia vahan paremmin. Siella ei valitettavasti ollut banaaneja, mutta ostettiin luumuja ja mango. Ajattelin tehda ehka mango-smoothien.. Tai sitten ahmin sen ihan sellaisenaan.

Tallakaan kertaa ei kuitenkaan alytty ottaa kaupan ulkopuolelta karryja mukaan - eika Lidl'issa ole koreja! Oli sitten tosi hankalaa kantaa kaikkia ostoksia sylissa, tosin poimin sellaisen pahvijutun, mihin jogurtit oli pakattu, ja siita oli vahan apua.

Niiden kaikkien ufomerkkisten tuotteiden aarella nousee edelleen hiukan ennakkoluuloja.. Piti ostaa teeta, ja siella olisi ollut iso paketti green label teeta hintaan €1.99, mutta paadyttiin ostamaan saman merkin puolta pienempi red label pakkaus (€1.49) ihan silta varalta etta sen maku olisi ahterista. Myohemmin kotona sitten todettiin, etta se on ihan hyvaa teeta.

Kotimatkalla kuunneltiin taas Danielin kokoamaa auto-CD:ta, milla on samaa musiikkia mita han soittaa myos GTA IV:ssa, custom-kanavallaan. Heitin ihan puolivitsina, etta olisi kiva menna ajelulle, ettei tarvitse lopettaa auto-CD:n kuuntelua, niin mehan sitten mentiin kuutamoajelulle Roundwoodiin, yms.! Paitsi etta kuusta nakyi vain ohut sirppi, ja sekin katosi pian pilvien taakse. Silti, oli kivaa ajella kapeita maalaisteita pitkin, kun valilla ei nahnyt muuta kuin patkan tieta, joka oli ajovalojen valaisema. Siella ei siis ole mitaan valoja tienvarsilla, tms.