Varusteet viime yona (ts. tana aamuna), nukkumaan mennessa: velour-housut, pitkahihainen t-paita, pyjama-t-paita (muumikuvalla!), villasukat, yosukat (sellaiset toppatakkimaiset - Suomesta), paksu villatakki, marimekon kauluri, 80-luvun neulesaarystimet lisahihoina, kasineet. Sittenkin oli hirmu kylma, mutta peiton alla sentaan lampeni melko pian siedettavaksi, ja heratessa oli just sopiva olo.

Tanaan piti laittaa sukkahousut farkkujen alle, mutta silti on kylma. Pitkahihaisen ohuen neulepaidan alla on t-paita, ja harteilla on iso neulehuivi, mutta silti on kylma. Jalassa villasukat (joiden alla siis ne ohuet sukkikset), mutta silti on kylma.

Olen menossa illalla srk:n viestintaryhman kokoukseen (joka on taas pubissa, heh), ja odotan jo nyt, etta paasen ulos, koska ulkona EN palele! Varsinkaan nyt, uudessa 18 euron takissa ja paksussa kaulahuivissa =D Olimme eilenkin iltapaivaajelulla, ja kavin rapsimassa kuvia Lough Tay'n maisemista (netitan kuvat myohemmin illalla tai huomenna). Siella oli aivan jarkyttavan tuulista, ja Daniel pysytteli sen takia autossa, mutta minulla ei ollut ollenkaan kylma. Oli kylla vaikeaa pysya jaloillaan, kun tuulenpuuskat olisivat napanneet mukaansa...

Houkuttaa pitaa sita toppatakkia kotonakin, mutta yritan nyt toistaiseksi sinnitella ilman.