DSCN5284-normal.jpg    DSCN5288-normal.jpg

Ei oikein ehdi nykyisin blogittaa, kun pitää koko ajan pakata ja roudata tavaroita ullakon ja alakerran välillä, eikä varsinkaan alakerrassa tule oikein tehtyä mitään mihin menee kauemmin kuin viisi minuuttia kerrallaan, kun talon narsisti saattaa (kotona ollessaan) milloin tahansa rynnätä paikalle kirkumaan, huutamaan, riehumaan, tai muuten vaan vittuilemaan. Mitä nyt stereotyyppiset narsistit yleensä tekevät.

Tavallaan ei edes viitsisi enää blogittaa jotain parin viikon takaisia arkipäiväisyyksiä, mutta kun on räpsinyt kuvia, niin kiva kuitenkin saada niille joku tarkoitus.

Tuo helmikuun viimeinen keskiviikko oli aika hektinen - osin spontaanisti.

Aamulla kävin Greystonesin LIDLissä, kun ei ollut oikein enää mitään ruokaa kotona. Iltapäivällä hain R:n koulusta, ja sen jälkeen olin luvannut käydä DH:n luona, kun olin velkaa €3 (TNR-arpanumeroista).

Tässä kohtaa sain kivan Vuodatus-yllärin ja menetin yli puolet kirjoituksesta kuvineen, kun täältä puuttuu auto-save.. Huoh.. Onneksi olin sentään tallentanut tuon alun, niin ei tarvitse ihan kokonaan naputella uusiksi - en kuitenkaan viitsi toistamiseen naputella kaikkea, joten tulossa radikaalisti karsittu versio.

DSCN5290-normal.jpg    DSCN5291-normal.jpg

Aluksi R teki kirjoitustehtävän, joka menee aina rutiinilla..

DSCN5293-normal.jpg

Sitten oli aukeamallinen vaatesanastoon liittyviä tehtäviä, joista vain ristisana oli hiukan vieras asia, mutta R keksi itse homman idean, ja jopa innostui siitä huomattavasti.

DSCN5295-normal.jpg

Kiitokset Vuodatukselle, että saan kirjoittaa tämän osuuden kolmatta kertaa. Ei vittu huvita enää, joten sanon vaan että runon lukeminen meni uskomattoman sujuvasti, ja R on todella fiksu lapsi.

DSCN5292-normal.jpg

Pehmokaverit toimivat virallisina valvojina.

Taidettiin aloittaa puutarha-aiheinen askartelu, mutta mun materiaalini olivat ullakolla, ja R oli unohtanut liimapuikkonsa kotiin, joten muistaakseni askartelu jäi vain leikattujen kukkien yms. tasolle, jotka laitettiin sitten väripaperivihkon väliin odottamaan seuraavaa kertaa.

Kun läksyt olivat vielä kesken, uk rimpaisi olevansa lähdössä tänne päin, ja arvioi ehtivänsä perille joskus 5:30-6pm (oltiin siis edellisenä iltana puhuttu puhelimessa että pitäisi nähdä, mutta en tosiaan odottanut niin pikaista visiittiä!). Koska R:n äiti hakee hänet yleensä hiukan viiden jälkeen, ja olin luvannut mennä heti sen jälkeen DH:n luokse (joka asuu R:n lähellä), laitoin tekstarin R:n äidille, että voisin saattaa R:n kotiin, kun olisin menossa itse sinne suuntaan kuitenkin, ja kehotin häntä menemään vaan suoraan kotiin kurssiltaan. Hän kuitenkin rimpaisi pian, ja sanoi olevansa hiukan myöhässä (JUST sinä päivänä..). Halusin kuitenkin maksaa DH:lle ne €3 nimenomaan sinä päivänä, kun hänenkin budjettinsa on kovin tiukka, joten laitoin R:n äidille tekstarin että menisin R:n kanssa piipahtamaan kotimatkalla ystäväni luokse - halusin ilmoittaa, että hän tietäisi missä lapsensa on, vaikka toki luottaakin etten veisi R:a mihinkään sopimattomaan paikkaan. Sitten varmistin DH:lta että hänelle sopisi pieni yllätysvieras, ja lähdimme R:n kanssa (Tescon kautta, kun piti nostaa illaksi hiukan käteistä) DH:lle.

DH oli leiponut kahdenlaisia pikkukakkuja, joita tarjosi meille =D Saimme lisäksi molemmat pienet kakkupussit mukaamme, ja DH antoi mulle pari pakettia cooking apples (en muista suomeksi), joita oli ostanut melkein ilmaiseksi duunipaikaltaan, kun olivat menossa päiväyksen kannalta vanhoiksi. Lupasin antaa toisen R:n äidille, ja niin teinkin, kun vein R:n kotiinsa.

Itse ehdin just kotiin, ja ennenkuin otin takkia pois, rimpaisin uk:lle kysyäkseni miten lähellä hän oli, ja kannattaisiko mun edes ottaa takkia pois. Ei kannattanut - oli jo Bray'ssa, ja muutamaa minuuttia myöhemmin perillä.

DSCN5299c-normal.jpg    DSCN5306c-normal.jpg

Unohdin ottaa kuvan paidan kisalogosta.

DSCN5316b-normal.jpg    DSCN5315b-normal.jpg

Halusin hiuspäivityskuvan, mutta oli sen verran tuulenvirettä, ettei tukka pysynyt tarpeeksi paikoillaan. Muutenkin oli huono valo, kun alkoi jo hämärtää.

DSCN5317-normal.jpg

Haettiin muonaa meidän vakiopaikasta, puhuttiin kaikesta mahdollisesta toisessa vakiopaikassa, ja tietty poikettiin taas Harbour Bar'issa, mikä on muuttunut ihan toiseksi paikaksi.. Se entinen versio oli niin ihanan kotoisa - nykyversio on varmaan ihana, ellei ole käynyt aiemmassa versiossa.. Tosin kys. seurassa istuisin onnellisena vaikka teltassa keskellä Siperiaa.

DSCN5318-normal.jpg