Olen juuri saanut aamiaisvoikon ja teen valmiiksi.. Oimo tulee keittioon vonkumaan ruokaa.. Jatan aamiaiseni odottamaan, haen puutarhasta kissanruokakupin, pesen sen, ja annan Oimolle ruokaa..

Otan aamiaiseni ja siirryn sen kanssa olohuoneeseen, laptop-nurkkaani.. Ehdin haukata voikosta n. pari kertaa, kun Oimo tulee keittion ovelle, haluten ulos - han menee aina suoraan syomisen jalkeen tuuballe.. Laitan voikkoni lautaselle ja menen paastamaan Oimon etuovesta ulos..

Olen ehtinyt n. voikon puoleenvaliin, kun Oimo ilmestyy ikkunan taakse, kaytyaan pikatuuballa ja tehtyaan tarkistuskierroksen talon ympari.. Laitan voikon taas lautaselle ja menen paastamaan Oimon keittion puolelta sisaan.. Han aikailee ulkoruokakupin kuivaruuan aarella, ja ohjaan hanet paattavaisesti sisaan, mutta annan uuteen kuppiin kuivaruokaa, jos sita nyt teki niin kovasti mieli..

Palaan aamiaiseni aarelle.. Voikosta on enaa yksi suupala jaljella, kun anoppi tulee HP-pullo ojossa, pyytaen avaamaan sen, kun ei itse saa sita auki.. Laitan voikon jaman lautaselle ja avaan HP-pullon..

Popsin lopulta sen viimeisen voikkopalan.

Tyypillinen aamiainen.