1. Minkä vaatteen ostit viimeksi, mistä ja mitä maksoi?
Kaikki menee tavallaan tuonne alusvaateosastolle, ja samalla ovat jotain sellaista mitä en ikimaailmassa kuvitellut ostavani, eli puuterinväriset rintaliivit ja parit samanväriset sukkahousut! Siis yök! Mutta ne piti hankkia tuon extra-duunin takia, koska halusin kuitenkin asun alle rintaliivit ja sukkikset, mutta valkoiset tai mustat liivit olisivat näkyneet hutsuasun alta. Viimeksi sain kuitenkin jättää mustat sukkikset jalkaan, mikä nyt varmaan ei näy ollenkaan, kun puku oli maahan asti, vaikkakin toiselta sivulta helmaa oli hiukan nostettu. Kaikki löytyivät marks&sparksilta, ja kaikki olivat alle kymmenen euroa per vaate. Rintaliivit eivät ole maailman mukavimmat, mutta kyllä niitä satunnaisesti kärsii sen yhden päivän. Sovitin kyllä. Sukkisten laatu on yllättänyt positiivisesti! Saatanpa hakea samasta putiikista mustiakin sukkiksia, vaikka Wolfordit ovat silti parhaita..
2. Kuinka helppo sinun on löytää mieleisesi vaate?
Yleensä yllättävän helppoa! Käyn TODELLA harvoin vaateostoksilla, ja muutaman vuoden totaalitauon jälkeen stressasin, etten varmaan löytäisi mitään, mutta lähi-Dunnesin vaatekaupassa oli ihan kivoja kuteita ja jopa ihan kivaan hintaan. Nykyisin menen suoraan sinne, jos on hankittava vaatteita, ja vasta sitten muualle, jos sieltä ei löydy. Esim. rintaliivejä ei ollut puuterina minun koossani. Yllättäen, valkoisena ja mustana oli - enpä ollut ennen löytänyt mitään c-kuppia isompaa tavisketjukaupasta!
3. Mikä on sinun mielestä yleisin vika vaatetarjonnassa?
Kokojen puolesta kysyntä ja tarjonta eivät tunnu kohtaavan, vaan isommat koot tuntuvat olevan aina loppu, kun taas esim. S-kokoa on vaikka miten paljon. Paria teiniä lukuunottamatta, en taida tuntea ketään S-kokoista, ja suurin osa tutuistani on todennut vaatekaupoissa saman ongelman, eli ihmettelen miksei tarjolle oteta enempää isoja kokoja, ja vaikka vähempää niitä S-kokoja, kun niitä sitten jää tusinoittain pyörimään vielä mallistojen vaihtuessakin. Kuvittelisi, että joku tilastoisi kokomenekkiä ja jopa seuraisi myyntitilastoja?!?
4. Kuinka paljon käytät rahaa vaatteisiin vuodessa?
Naurettavan vähän. Ehkä €50. Oikeasti.
5. Minkä vaatteen ajattelit ostaa seuraavaksi?
En mä koskaan suunnittele vaateostoksia tai edes osta vaatteita muuten vaan spontaanisti, vaan ostan uusia ainoastaan jos tarvitsen. Esim. alkukesästä oli pakko ostaa jotain ns. kesäisempää kuin kaikki mun mustat hameet, ja satuin sitten löytämään halvat ja sikamukavat VALKOISET HOUSUT :O En vieläkään usko, että omistan valkoiset housut, saati että olen jopa käyttänyt niitä julkisesti, mutta totta se on.. Ei nyt tule mieleen mitään syytä, miksi tarvitsisin jotain uutta vaatetta, eli tuskin menen lähitulevaisuudessa vaateostoksille - paitsi ehkä jos menee sukkiksia rikki tms..
(via)