IMG_20151105_200029.jpg     DSC_0002.jpg

Kun menin torstaina duuniin, HR-heppu tuli saman tien hakemaan juttusille.. Nimeni oli kuulemma tullut mainituksi positiivisessa mielessä useammassa yhteydessä, mutta kuulemma muuta paikkaa ei nyt ollut tyrkyllä kuin edellinen teamini.. Otin kuitenkin tarjotun paikan vastaan, kun en nyt sattuneesta syystä oikein jaksaisi keskittyä aktiivisesti duuninhakuun.

Pysyn siis edelleen saman puljun hommissa, mutta palaan puhelimeen, eli olen samanaikaisesti helpottunut duunisuhteen jatkumisesta, mutta masentunut puhelinduunista. Idea sinänsä on ihan OK, mutta siihen liittyy niin uskomattoman paljon erilaisia rajoituksia ja anaalista aikatauluttamista. Lisäksi, mulla on sellainen kuulo, että kuulen esim. jotain ihan pieniä ääniä, joita kaikki eivät kuule, mutta jos puhun esim. puhelimessa, ja kummassa tahansa päädyssä on taustameteliä, kaikki menee puuroksi, enkä kuule oikein mitään. Isossa avotoimistossa on koko ajan taustameteliä, eli puhelinduuni on ihan jatkuvaa painajaista. Vituttaa siis joutua taas moiseen hommaan. Mutta jos sitä nyt tekee taas muutaman kuukauden, niin ehkä sieltä löytyy sitten taas jotain muuta hommaa. Ja edellisessä / tulevassa teamissakin on varmaan vielä ainakin pari tuttua

DSC_0001.jpg

Edellisessä kirjoituksessa oli kuva "rikkinäisestä mikrovessasta".. Nyt olivat korjanneet vikailmoituslapun - muttei mikroa =D (Lukevatkohan ne blogiani?!? Haha..)

DSC_0003.jpg

Sain taas paketin! Tai se oli tullut jo keskiviikkona, mutta postihuoneen S oli iltapäivän muualla, eli en voinut hakea pakettiani. R haki sen sitten torstaiaamuna, ja paketti odotti deskilläni, kun menin duuniin. Popsin Kalevia jo duunissa, ja R sai toisen Kalevin paketinhakupalkkioksi =)

DSC_0005b.jpg

Meinaan plarata joululehteä vielä ennen nukkumaanmenoa.. Muuten ei vielä joulu kiinnosta, mutta tuo lehti on aina kivaa plarattavaa!

DSC_0004b.jpg     DSC_0007b.jpg

Sain jo joululahjojakin!!! (Toivottavasti muistan ne vielä jouluna, enkä löydä niitä avaamattomina joskus muutaman vuoden kuluttua.. Olisi sukuvika, kun äitikin vastikään löysi kahdeksan vuoden takaisesta kuva-albumista oheen liittämäni CD:n..)