Avasin toisessa ikkunassa just Ilta-Sanomat, ja heidan etusivullaan on lista juhannustaikoja, joista lukijat saavat aanestaa suosikkinsa; Mikä on juhannuksen suosikkitaikasi?
- Hyvän naimaonnen saa, jos juhannusyönä kierittelee alastomana kasteisella niityllä.
- Juhannuskokon savu kääntyy sen suuntaan, joka pääsee pian naimisiin.
- Katsoessaan kaivoon, lampeen tai lähteeseen juhannusyönä, mieluiten alasti, näkee tulevan puolison.
- Kun juoksee alasti saunasta tullessaan juhannusyönä ruisvainion ojia, niin yhdeksännessä ojassa tulee sulhanen vastaan.
- Neito voi kuunnella juhannusyönä käen kukuntaa. Niin monta kertaa kuin kukahtaa, niin monta vuotta on sulhasen löytymiseen.
- Tulevan puolisonsa näkee, kun menee juhannusyönä kosken keskelle vesikivelle istumaan ihan alasti, ainoastaan olkiside vyönä.
- Tulevasta sulhosta voi uneksia vasemman jalan sukka väärin päin jalassa.Mietin vaan, etta onko Suomessa joskus elanyt taikakeksija P. Ervo, jonka kynasta nuo kaikki juhannustaiat ovat kotoisin.. Aika keskeista tuntuu nimittain olevan alasti juoksentelu tms. =D
Ma olen laiska, joten aanestin sita sukkavaihtoehtoa. Se nakyikin olevan 30% johdossa - tulossivulla muuten menivat nuo taikatekstit sen verran paallekkain, etta vain ekalta rivilta saattoi tunnistaa sen taian. Ehdoton suosikkini puuttui kuitenkin listalta.. Spottasin sen Anuradhan blogista; Jos näet puolisosi kasvot juhannusyönä kaivossa, niin hukkunut se perkele on.
PS, Mahd. kommentit voi postittaa kommenttisivulleni.