IMG_20151122_130424.jpg

Sunnuntaina menin aikaisin aamulla nukkumaan, ja heräsin sitten vasta iltapäivällä - ei siis ollut montaa tuntia jäljellä, ennenkuin piti taas mennä nukkumaan, jotta jaksaisi herätä maanantaiaamuna klo 3..

DSC_0002.jpg    DSC_0003.jpg

Mulla oli kukkakaali ja pari broccolia, jotka olin ostanut jo monta päivää aiemmin, mutta ei sitten ollut aikaa/energiaa kokata mitään, ennenkuin vasta sunnuntaina. Tein kukkakaaligratiinia. En ollut ennen tehnyt mitään gratiinia itse, mutta sehän oli tosi simppeliä =D Uuni lämpeni samalla kun keitin kukkakaalit parissa erässä, ja tein sen gratiinimömmön.. Poimin laakerilehdenkin ovenpielestä =)

IMG_20151122_171244.jpg    IMG_20151123_114643.jpg

Oli aivan ihanaa.. Toisessa kuvassa maanantain kanttiinilounas. Valikoima oli hiukan erikoinen - kolmea sorttia perunoita, pastaruokaa, ja vain yksi kastike. Itse asiassa, perunoita olisi ollut vielä ainakin yksi sortti, jota EN pinonnut lautaselle!

Duunissa oli todella turhauttavaa, kun tein (oikeuksia odotellessani..) joitakin emaileja, ja niistä oli paljon kysyttävää, kun en halunnut tehdä virheitä, mutta siellä oli linjat kuumina, eikä kukaan ehtinyt pitkään aikaan vastailemaan mihinkään kysymyksiin (paitsi tietysti asiakkaiden sellaisiin). Siinä sitten istuin tyhjänpanttina, kun en voinut edetä ennenkuin saisin vastauksia.. TODELLA turhauttavaa olla ensin teamissa, missä todella tuntee systeemin, ja on se henkilö joka selvittelee ne mutkikkaimmat jutut ja auttaa toisia kun eivät osaa jotain, ja sitten siirtyä nyypäksi teamiin, missä on aivan eri systeemit, ei voi oikein tehdä mitään, eikä kukaan ehdi opastaakaan mitään. Tekee mieli nyppiä hiukset päästä ja juosta kirkuen vuorille..

DSC_0004b.jpg    DSC_0006.jpg

Kotiin tultuani, vein kierrätysroskiksen portille, kun se tyhjennetään huomenna. Otin samalla muutaman kuvan siitä portilta käsin. Yllä kotikatua molempiin suuntiin.. Tuo uusi talo ei ollut tuossa, kun muutin tähän..

DSC_0005.jpg    DSC_0007.jpg

Tuossa näkyy kotiporttia, ja oikealla "drive", jonka perällä se lukittu portti, mistä pääsee sinne suljetulle pihalle, jolle etuoveni avautuu ja missä pidän Esmeraldan.

DSC_0008.jpg    DSC_0009b.jpg

Portilla on osoite, joka on varsinaisesti main housen nimi, mutta jaamme osoitteen. Toisessa kuvassa pihaomppuja. Jos en ehdi ottaa parempaa syyskuvaa viikon mittaan, saatan laittaa omppukuvan duunin syyskuvakisaan. Ei tuo nyt kovin ihmeellinen ole, mutta hiukan syksyinen kuitenkin.

DSC_0013b.jpg

Sitten oli ihan pakko ottaa selfie, kun nyt olin niin tyylikkäänä! =D

Viskasin siis heti kotiin tultuani vaatteet pesukoneeseen, ja vedin satunnaisia kotikuteita päälle.. Tuossa on vielä harmaat velour-verkkaritkin, joita valitettavasti ei näy kuvassa.. Mutta glamouria on!!! =D

Duunissa on muuten (muistaakseni) keskiviikkona joku valokuvaaja ottamassa halukkaista kuvia, joita voi sitten laittaa profiilikuvaksi vaikka minne (jos haluaa). Saatan käydä pönöttämässä, kun ei maksa mitään..