Another summer gone - no more Seafront amusements..

Eilen lahdimme katselemaan uutta jaakaappia Power City'sta. Kun ajoimme tuosta Seafrontin kautta, niin tuli sellainen olo, etta taas on yksi kesa ohi - Seafrontin kesahuvipuiston viimeisia laitteita nimittain purettiin, ja vetta satoi hiljalleen.. (Toivottavasti kesaa on kuitenkin viela jaljella! Nythan on vasta elokuu puolivalissa, ja taalla on toisinaan ollut hyvinkin kesaista jopa lokakuun puolivaliin asti.) Yllaolevassa kuvassa nakyy, miten matalalla roikkuvat sadepilvet peittavat Bray Headin miltei kokonaan..

Power City parking lot, off Boghall Road Power City parking lot, off Boghall Road

Power City'n edustalla olikin sattumalta yksi Seafrontin laitteista, matkalla joko varastoon tai seuraavaan kayttokohteeseensa.
Emme oikein innostuneet mistaan jaakaapista.. Itse haluaisin mielummin odotella, etta rempattaisiin koko keittio (varmaan IKEA-kamalla), ja hommattaisiin uusi jaakaappi, joka sopii sitten kaikkeen.. On kuitenkin hyvin tyypillista, etta anoppi haluaa hankkia uuden susiruman jaakaapin tassa vaiheessa, niin etta keittiosta ei sitten ikina tule kaunista ja siistia. Etta voi ihmisella olla totaalisesti maku perseessa..

A sea of Cyclamen, at Woodies DIY, Bray

Kavimme viela toisessa kodin elektroniikkaa myyvassa puljussa, jonka nimea tosin en muista. Se on samassa retail park'issa kuin Bray Woodies DIY, joten poikettiin myos viimeksi mainittuun, jonka puutarhaosastolla on aina mukava kayda - varsinkin tihkusateella. Ylla syklaamimeri.. (Jaakaappia ei muuten loytynyt toisestakaan putiikista.)

Thatsit pre-cleans the plate..

Laitoin tahan valiin kuvan esitiskaajakissastamme, eli Thatsitista =) Han rakastaa nuolla lautasia, varsinkin jos on ollut papuja tms. kastikkeellista ruokaa. Veljensa nuolee yleensa vain hernesoppakattilan, mika on hyvin harvinaista herkkua, kun hernesoppa pitaa postittaa Suomesta.

Topaz station at night Topaz station at night

Puolenyon jalkeen lahdimme taas vuorille, toiveena nahda meteorisadetta. Talla kertaa olin tayttanyt termosmukit kahvilla, ja poikettiin menomatkalla juottamaan auto Topaz-bensiksella.

Mountain road in the dark.. Dreamy!



Toivon, etta on joskus varaa ostaa kunnon digivideokamera. Sain taas kauhulyhytelokuvaideoita, kun videoin oisia pikkuteita.. (Tulossa mm. video, jossa nakyy kauris oisella vuoristotiella..)



Tama toinen video (ylla) oli ihan pakko blogittaa.. Se on Glencreen lahistolta, ja nuo keskiviivat tosiaan muodostavat optisen illuusion humalatilasta =D Nauratti, kun mietittiin milta ne nayttaisivat, jos joku tosiaan ajelisi kannissa.. :o

Sally Gap at night Sally Gap at night

Oltiin muuten viime yona jopa kahteen otteeseen Lough Tay'lla! Ensin ajettiin sinne kirkasta taivasta etsien, ja sita loytyikin, mutta Djouce (vuori) esti nakyvyyden juuri siihen suuntaan, missa meteorisuihkua olisi voinut ehka havaita. Paatimme siis ajaa Djouce Woods'in tienoille. Kun kaannyimme yhden pienen parkkiksen kohdalla, havaitsimme kauempana toisen auton, ja totesimme vaan, etta emme talla kertaa olleetkaan ainoat ihmiset yoajelulla. Pian sen jalkeen, kys. auto nakyi ajavan perassamme, ja ehdimme jo manata asiaa (=arsyttavaa ajaa pikkuteilla, jos joku ajaa ihan perassa), kun auto alkoi vilkuttaa sinisia valoja - se olikin siis garda-auto, ja he pysayttivat meidat. Ajattelivat ehka, etta ollaan joko kannispaiten ajelulla pubien suljettua, tai sitten muuten vaan puuhaamassa jotain kiellettya, kun normaalisti kenellakaan ei pahemmin ole syyta ajella niilla teilla keskella yota, kun ei voi edes nauttia maisemista =) Tarkistivat sitten vaan D:n ajokortin, ja juteltiin hetki Perseideista (tai miten tuo taipuu suomeksi..), ennenkuin toivottivat hyvaa yota ja ajoivat pois.
Me jatkoimme matkaamme, mutta seuraavalla pysahdyspaikalla oli taas aika pilvista. Joimme kahvit, ja paatimme sitten jatkaa matkaa. Kavimme viela Glencreen tienoilla, missa siis kuvasin tuon hassusti maalatun tien (ylempana oleva video), ja ajoimme sielta oikeastaan puolivahingossa taas Sally Gapille, kun jutellessa ajoimme pimeassa yhden tienhaaran ohi. Oli kuitenkin ihan hyva paatos palata sita reittia, koska Sally Gapin ja Lough Tay'n valilla onnistuin saamaan videolle yhden kauriin - se on allaolevan videon loppupuolella, tien oikealla puolella;



Siina videon lopussa kaansin kameran vasemmalle, kun silla puolella oli viela lahempana yksi kauris, mutta kuten nakyy (tai EI nay), valo ei riittanyt kameralle..



Nama kaksi viimeista videota ovat sitten vaan samalta tielta, ilman kauriita tms.. Listasimme reissulla spotattuja elaimia; heti kotoa lahtiessa, kotikadulla yksi kissa jahtasi hiirta, ja matkan varrella nahtiin monta muutakin kissaa, aina kun olimme jossain asutuksen lahella. Kissojen lisaksi oli taas kiitettavan paljon kauriita, ja nelja suloista janista, joista pari hyppeli aika pitkaan auton edella, niin etta ehdimme ihastelemaan kunnolla. Vitsailin, etta kettu puuttuu viela listalta, kun edellisena yona olimme nahneet ketun - niin eikos sellainenkin sitten lopulta juossut tien yli! =D Vasta pari paivaa sitten, olin nahnyt koko elamani aikana vain yhden ketun (vuonna 2000, kotimme edustalla, kun odottelin yolla ambulanssia Danielille, jonka sokeritautia ei oltu viela havaittu). Nyt olen kahtena perakkaisena yona nahnyt ketun! :O