Maaria tuli torstaina yokylaan, ja ilta meni terveellisen herkuttelun parissa, hihii.. Piti tehda pastaa ja kermaista lohikastiketta, mutta sen sijaan ahmittiinkin itsemme piukeiksi kekseja ja juustoja (hillolla, tietysti..), eri sorttisia perunalastuja (Walkers chilli & chocolate oli kammottavaa, eika heidan builder's breakfast'kaan ollut kovin hyvaa..), mini-Twix'eja, Omareita, yms.. Huuhtaistiin kaikki alas siidereilla ja Baileysilla..

Skannattiin ja savytettiin materiaalia yhteen Maarian projektiin, josta nyt en kirjoita sen enempia ;-) Katsottiin myos telkkaria, mm. Ugly Betty, Brothers & Sisters ja Braveheart..

Perjantaina vedettiin sitten ruisleipaa ja smoothiet aamupalaksi, ja palattiin ullakolle suorittamaan hiukan nettisurffailua ja leikkimaan Sims2:lla. Naytin Maarialle rakentamani ideat puutarhaamme ja alakertaamme varten (kuvia loytyy Sims-blogistani), ja sitten rakensimme heidan talonsa, mutta ei ehditty sisustamaan eika puutarhuroimaan, kun ajateltiin valttaa pahimmat ruuhkat Bray'n ja Naasin valilla - lahdimme nimittain ajelulle, kuskaamaan Maarian kotiin. Viimeksi matka tuntui paljon pidemmalta, kun ajoimme sinne ekaa kertaa, mutta talla kertaa se meni ihan huomaamatta!

Maaria tarjosi meille kahvit, ja esitteli mulle sitten viimeisimpia muutoksia ihanissa nukkekodeissaan (otin uusia kuviakin, en vaan ole ehtinyt kasitella niita viela). Sitten lahdimme Danielin kanssa kotiin pain, suorittaen pienen ylimaaraisen lenkin, kun ma en muka millaan voinut olla oikeassa etta olisi pitanyt kaantya N7:lle, eika M7:lle.. (Kartta-asioiden suhteen, en ole toistaiseksi ollut koskaan vaarassa, etta kannattaisi kuunnella!)

Koska Maaria on yleensa kylaillyt viikonloppuna, mulla oli koko perjantain ajan sellainen tunne, etta kyseessa oli lauantai. Niinpa eilinen oli mulle sitten tavallaan bonus-lauantai!

Nousin vasta kahdelta iltapaivalla, mutta ehdimme silti lahtea maisema-ajelulle ja metsa- ja rantakavelylle. Aloitimme Newtownmountkennedyn (=Irlannin pisin paikan nimi) lahistolta, jossa kavelimme ihanan metsalenkin - huonona puolena oli ainoastaan yhden lahipellon lannoitepaskan haju!! Yok.. Suututti myos matkan varrelta spotatut tyhjat muovipullot ja kipot.. Luonnon roskaaminen iljettaa! Jos ihmiset jaksavat kantaa taydet pullot yms. kauniisiin luontokohteisiin, niin ei luulisi olevan vaikeaa kantaa niita tyhjia (ja siten paljon kevyempia!) versioita takaisin autolle, mutta valitettavasti, tuo tosiaan nakyy olevan ihan mahdotonta monille.. Joka ikisesta luontokohteesta ollaan spotattu roskia - varsinkin tyhjia muovipulloja.

Talla reissulla nahtiin kaksi fasaania (eri paikoissa), ja jos kamera olisi toiminut sekunnin nopeammin, olisin saanut toisesta hienon kuvan lennossa, mutta ehti JUST lennahtaa tienvierustalla olleen puskan taakse, kun kamera viimein herasi - ja Pinky on sentaan paljon nopeampi kuin Lenore.. (nuo ovat siis kameroideni nimet, hih..)

Sitten ajoimme Newcastle'n rannalle, jossa otin pari junaratakuvaa, ja poimin sitten rannalta parit nakinkengat ja kivet. Kuvia tulee jossain vaiheessa.. Edellinen reissukin viela netittamatta, ja tanaan menemme ehka johonkin, ruuan jalkeen..

[Tahan valiin tulikin sunnuntaiateria, maisema-ajelu ja luontokavely..]

Niin, eilisesta viela.. Jatkoimme rantakavelyn jalkeen maisema-ajelua, ja paadyimme lopuksi Greystonesin Lidl'iin. Emme olleet siella kovinkaan montaa minuuttia, mutta sina aikana ehti tulla pimeaa! Sitten ajoimme vaan kotiin.

Tanaan maisema-ajelimme vahan eri suunnalla, mutta kerron naista reissuista kuvien kera enemman, kunhan ehdin.. (Onnistuin tanaan missaamaan kauriin, joka hyppi polun yli aika lahelta meidan edestamme - satuin just katsomaan alaspain, ja ehdin nostaa katseeni vasta, kun kaurista jahtaava koira ryntasi perassa sinne alempaan metsikkoon!)