Oimo at the vets

Kaytiin Oimouttaheren kanssa elainlaakarilla, kun han tuntui vielakin arastelevan vasenta etutassuaan - siina oli jokunen viikko sitten anturatulehdus, mihin han sai kaksi kertaa laakekuurin injektiomuodossa. Anturat kylla paranivat, ja tutumpi elainlaakarikin pikatarkisti ne, kun kavi joulun alla meilla, mutta jostain syysta Oimo on pitanyt just sita tassua paljon koukussa, jne..
Nyt elainlaakari epaili, etta kyseessa on ehka nivelrikko. (Googletin sittemmin aiheesta, ja tosiaan, oireluettelo vaikutti hyvin tutulta..) Oimo sai ekan annoksen laakitysta taas piikkina, ja seuraavien kolmen viikon ajan annamme hanelle kerran paivassa nestemaista laaketta ruokaan sekoitettuna. Sen pitaisi pitaa kivut loitolla, ja huomasimme kylla kissan kayttaytymisessa eroa aiempaan jo pari tuntia laakepiikista! Oimo ei mm. ollut muutamaan paivaan kaynyt ollenkaan ullakolla - tikkaat varmaan olivat liian hankalat.. Nyt han kavi innoissaan tutkimassa ullakkoa, ja on muutenkin ollut huomattavasti pirteampi.
Olin (ja olen) kylla vahan huolissani, kun kissan nivelrikko kuulostaa pelottavalta, mutta elainlaakarin mukaan se on kuitenkin hallittavissa, joskin saattaa vaatia jatkuvaa laakitysta.

Oimo at the vets Oimo at the vets