Olin 'tanaan' (=pedantisti eilen) hautajaiskenkaostoksilla, kun vanhoissa mustissa kengissani on molemmat pohjat halki (huomasin viimeksi, kun pidin niita sateella..). Ekana stoppina oli ShoeZone, josta loysin €12.99 hintaiset matalat monot:
080801_shoes1b.jpg
Eivat ehka ihan sopivimmat hautajaismonoiksi, mutta kun hinta ei ollut paha, niin ajattelin viela menna toiseenkin kenkakauppaan.. Anyway, noiden korko on tallainen:
080801_shoes2b.jpg
Sitten menin Connollyn monokauppaan, josta loysin tallaiset:
080801_shoes3b.jpg
Niiden alehinnaksi oli merkitty €50, mutta maksaessani myyja huomasi, etta kenkien pitikin olla €40 hintaiset, joten tuli sitten halvemmaksi, mika tietty sopi minulle oikein hyvin. Korot ovat tallaiset:
080801_shoes4b.jpg
Sitten vaihdoin eurokaupassa minimatkalaukun toiseen samanlaiseen, kun aiemmin ostamani osoittautui kotona risaksi - kaupassa oli vain yksi samanlainen jaljella, ja se oli onneksi ehja(hko);
080801_trolley1b.jpg
Tallaista nyt tarvitsin taas tosi paljon, mutta kun se oli sopo ja halpa.. Voisi olla vahan pienempi, niin sopisi muotinukeille jattimatkalaukuksi pitkille matkoille!
080801_trolley2b.jpg
Jaan viela yhden kuvan tuosta, kun peukaloni naytti niin friikilta - lisasin photoshoppaamalla sille kasvot..
080801_trolley6b.jpg
Sitten kavin lekurilla, ja sen jalkeen apteekissa, missa mm. taydensin perusmeikkivalikoimaa (=ripsivari ja puuteri, ja kirkas kynsilakka). En huomannut mitaan mainosta asiasta, mutta kun menin maksamaan, apteekin tati (oikeasti mua paljon nuorempi, heh) levitti nelja erilaista huulikiiltopakkausta tiskille ja kehotti valitsemaan mieluisan varivalikoiman (niissa oli kaikissa viisi varia), kun sellaisen sai ilmaiseksi samanmerkkisten tuotteiden mukana. Valitsin sen ainoan, jossa oli vahan muutakin kuin hempeita pinkkeja..
080801_chemist1b.jpg
Ostin viela kaiken varalta muutaman rullan joustavaa sideharsoa, jos tulee matkalla ongelmia kenkien kanssa..
080801_chemist2b.jpg