Polish Food Market in Bray Polish Food Market in Bray

Loysin eilen jotain sellaista mita en varmaan olisi ikina loytanyt, ellei Bray'n keskustassa olisi niin hankalaa loytaa parkkipaikkaa keskella arkipaivaa. Loysimme siis pari vapaata paikkaa, mutta ne oli tarkoitettu vain Food Market -nimisen, aika tylsalta vaikuttavan, kaupan asiakkaille. Ehdotin Danielille, etta han kay hoitamassa muut asiat, niin mina menen sinne kauppaan asiakkaaksi, joten voimme kayttaa parkkipaikan hyodyksi.
Odotin jotain tukkutyylista halpisruokakauppaa, mutta loysinkin isohkon ruokakaupan, missa oli oikeastaan ihan kaikkea mita muissakin ruokakaupoissa, ja lisaksi jonkin verran kosmetiikkaa ja DVDita - mutta kaikki oli puolalaista! :O
Olen kylla tiennyt, etta Irlannissa on paljon puolalaisia ruokakauppoja, kun puolalaisvahemmisto on valtava, mutta en todellakaan ollut ikina kuullut, etta Bray'ssa on niin iso puolalainen ruokakauppa! Dunnesissa on valikoima puolalaistuotteita, ja luulin etta tarjonta rajoittuisi vastaaviin valikoimiin eri kaupoissa. Mutta ei.. En meinannut uskoa miten laajat valikoimat siella oli.
Kavin kysymassa luvan kuvaamiseen, ja lahdin sitten rapsimaan kuvia kaupasta, mutta valitettavasti Daniel palasi paljon pikaisemmin kuin olin odottanut, ja hanen piti paasta jatkamaan matkaa ihanjustnytheti (=sellaisella "karttyinen diabeetikko" tuulella..), joten ehdin rapsia vain kolme kuvaa, ja ostin vain pari pussikeittoa - molemmat borssia. Taytyy palata kys. kauppaan paremmalla ajalla, ja kokeilla jotain makkaroita yms.

Polish Food Market in Bray Polish borscht cup-a-soups

Myohemmin kotona kokeilin Knorrin borssia, joka oli ensin tummanpurppuraista, mutta muuttui maitotilkan avulla melkein pinkiksi.. Maku oli muuten hyva, mutta mielestani ihan liian suolainen. Toinen borssi on viela kokeilematta.

Polish borscht cup-a-soup