H taytti tanaan 10 vuotta, ja joutui viettamaan synttareitaan ilman vanhempiaan, koska isansa on edelleen sairaalassa, eika aitinsa paassyt tanaan kotiin, kun joutui jaamaan tyopaikalleen yoksi - kaitsemaan tyonantajiensa lapsia =/

Mina olin sopinut tapaavani yhden brasilialaisen hepun paivakahvin merkeissa (siis kirjaimellisesti - etta eipa nyt saada siella mitaan tuhmia mielikuvia!! hihi..), joten jouduin lahettamaan H:n toviksi kotiinsa, kun han ilmestyi meille jo 12: jalkeen, paastyaan koulusta. Daniel kyyditsi mut sitten askartelukaupalle, josta ostin puuttuvan osan H:n synttarilahjaa, ja viela newsagentilta sellaisen yltiosiirappisen tyttojenlehden, missa oli mm. fanikuva siita High School Musical -hepusta ja oheissalaa, josta arvasin H:n tykkaavan. Sitten menin Molloy's-kahvilaan, jossa tapasin sen brassipojan. Oli muuten tavattoman sopo =D Han oli just loytanyt itselleen duunia: lastenhoitajana!!! Siis vahan ihana! Osaa kuulemma vaihtaa vaipatkin, kun hanella on niin paljon pienia serkkuja!

Tulin kotiin ajoissa, etta ehdin paketoida H:n synttarilahjan. Han sai sen lehden, leikekirjapakkauksen, kaksi arkkia tarroja (Disney-prinsessoja ja Bratzeja) ja kaksi erilaista pussia karkkeja.

H tuli sitten toistamiseen meille heti kolmen jalkeen, ja sai avata lahjansa, joka vaikuttikin miellyttavan hanta. Luimme ensin That Pesky Rat -kirjasta ekan puolikkaan (rakastin muuten kys. kirjan kuvitusta, joka oli sekoitus piirroksia ja valokuvia), ja teimme pari monistetehtavaa (sanalabyrintti yms.), ja sitten puuhasimme lahjalehdessa olleita tehtavia ja askartelimme vahan sita leikekirjaa. H on menossa viikonloppuna kaverinsa luokse, jossa kuulemma askartelevat yhdessa =) Tanaan han meni R:n luokse yoksi, kun kotona ei ole ketaan aikuista paikalla.