Menin sitten palauttamaan verenpainemonitorin, ja tanaan paasin jopa suoraan Sydney Paradelle.. Mennessa muuten nain Bray'n asemalla muutaman suomalaisturistin! (Hmmm.. todella tarvitsen ne skandit takaisin.. hih) On siis sikali harvinaista, etta tahan asti melkein ainoat suomalaiset, joita olen nahnyt Bray'ssa, ovat olleet joko tuttuja tai tutun tuttuja, seka pari jotka asuvat taalla, mutta en tunne sen paremmin. Bray nyt ei muutenkaan ole mikaan varsinainen turistikaupunki, mutta en ollut ennen nahnyt koskaan ihan sattumalta suomalaisturisteja nailla nurkilla.
Menomatkalla ihailin myos Booterstownissa paria haikaraa. Ns. oma haikaramme ei ole viime aikoina nayttaytynyt, eika varmaan nayttaydykaan, jos kaiken maailman valopaat ajelevat pitkin Darglea jet-ski'lla.. Olisi kiva menna joku paiva Booterstowniin vaikka rapsimaan lintukuvia. Siellahan niita lintuja riittaa.
Palatessa meinasin ottaa junasta kasin muutamia tuoreempia nakoalakuvia Bray'sta (heti Dalkeyn jalkeen avautuu upea nakyma Bray'n rannikolle), mutta olikin sen verran utuista, ettei edes Bray Head erottunut ollenkaan! Pah.