Tanaan (tai siis keskiviikkona, eli jo eilen..) lojuin olohuoneessa katsomassa aamutelkkaria (Shortland Street & Doctors), odotellen viestia Maarialta, josko han olisi tulossa meille vai ei. Aikataulusyista, siirsimme visiittia ensi viikon puolelle, ja sitten Daniel ehdotti etta lahtisimme ajelulle. Olin jo eilen maininnut H:lle, etten ehka tanaan olisi kotona, joten laitoin hanelle tekstarin, ja sitten me lahdimme kohti yhta 'moottoripyorien hautausmaata' (tai se on varsinaisesti korjaamo / kauppa, mutta siella lojuu ihan riittavasti vanhoja parria osina..). Matkalla sinne, tankkasimme auton Rathnew'ssa, missa poikkesimme myos Wimpy-hampurilaisille. Daniel oli viimeksi kaynyt Wimpylla joskus lapsena, ja mina 80/90-lukujen taitteessa Lontoossa. En tieda onko Irlannissa edes missaan muualla Wimpya kuin tuolla Rathnew'n pienella bensiksella..

Se parrapaikka oli Aughrimissa, ja sielta jatkoimme sitten vuorille, sita samaa reikaista tieta, mita pitkin ajoimme jokunen aika sitten toiseen suuntaan. Siis se on aivan torkeassa kunnossa, ja voin kuvitella, etta jos joku turisti eksyisi sinne vuokra-autollaan, nauttimaan viattomasti maisemista, tie voisi helposti tyssata niihin yllattavan syviin reikiin keskella tieta.. Meidan oli tarkoitus menna autolla yhden kahlauspaikan yli (lahella Ballinafunshogen putousta), ja kayda katsomassa yhta paikkaa, missa ma en ole viela kaynyt, mutta siella oli satanut sen verran, etta parin vakituisen vesiputouksen lisaksi, rinteille oli syntynyt muutamia lisaputouksia, ja vesi kohisi sen kahluupaikan yli sellaisella voimalla, etta sen ylittaminen autolla olisi ollut vahan itsemurhameininkia :o Pitaa laittaa video nettiin..

Kavimme jossain vaiheessa metsakavelylla, jonka aikana tulin sopineeksi grillauskeikan lauantaiksi.

Jatkoimme ajelua, ja kun olimme lopulta lahella Glendalough'ta ja saa oli mainio, paatimme menna sinne, mutta talla kertaa ylemmalle jarvelle, missa en ollut ennen kaynyt. Parkkimaksu oli €4, mika oli vahan kohtuuton, mutta ainoa ilmaisvaihtoehto olisi ollut parkkeerata sinne kylan vierustalle, ja kavella sitten pitkahko matka ylemmalle jarvelle, mika olisi kylla muuten viela mennyt, mutta poden edelleen puutarhuroinnin aiheuttamaa jaykkyytta.. =) Alue olikin tosi kaunis. Kavimme katsomassa putousta ja kirkon raunioita, ja ihailimme vanhoja puita ja niiden hassuja oksia.. Se olisi aika kiva piknik-kohde joskus.

Lahdimme sielta ajamaan kotia kohti, kun mietin aaneen, etta mikakohan vanha torni tielta nakyi (sellainen tyypillinen neliskanttinen pienen kirkon tai linnakkeen torni). Daniel koukkasi sitten sinne johtavalle tielle, ja loysimmekin ihanan pienen kirkon rauniot, ja sita ymparoivan vanhan hautausmaan, jolla oli tuoreempiakin hautoja. Ihan vieressa oli lehmia niitylla, ja oli jotenkin niin ihana naky, kun etualalla oli vanhoja hautoja, niiden takana uteliaita lehmia, ja lehmien takana upea maisema =D (PS, haluan lehman!)

Aiemmin paivalla olin todennut Danielille, etta ihme kun meille ei ole sattunut viela yhtaan lammas- tai lehmaruuhkaa keskella tieta - ja kotimatkalla meille sitten sattui lammasruuhka! =D Oltiin melkein Rocky Valley'n kohdalla, kun pari miesta ajoi lammaslaumaa tien yli. (PS, haluan myos pari lammasta..)

Kuvia tulee joskus, videoita ehka jo tanaan..