Christmas presents (to people who are not online)

Ihastuin näihin LIDLin joulupapereihin, lahjanauhoihin, yms. joulukoristeisiin, joita käytin tämän vuoden lahjapaketteihin..

Christmas presents (to people who are not online)

Joululahjoista puheen ollen.. Plarasin sunnuntaina Sunday Independent -lehden joululahjaliitettä, joka lähinnä suututti..

How to put off regular people..

Suunnilleen koko liitteen ensimmäisenä lahjaideana oli €11,280 hintainen kihlasormus. Siis todellakin.. Kyllähän jotkut kihlautuvat jouluna tai uutena vuotena, mutta en nyt laittaisi kihlasormusta heti ekaksi lahjaideaksi ison sanomalehden joululahjaliitteeseen. Ja tuo ökyhinta lähinnä iljetti, varsinkin kun monilla on nykyisin taloudellisesti tosi tiukkaa..

If you pay €450 for a set of nail polish, you're a complete idiot

Tämä olisi saanut sylkemään kahvit pihalle, jos olisi ollut kupillinen menossa lukuhetkellä.. 24 kynsilakan setti, 450 euroa. Kynsilakkasetti. 450 euroa. Vaikka olisin Brunein sulttaani, en maksaisi muutamasta kynsilakasta tuollaista hintaa, oli sitten mitä merkkiä tahansa. Vain idiootti maksaisi. Siis erittäin rikas idiootti.

€400 for a PEN?!? It's pretty, so I'd go as high as €4

400 euron kynä. Siis kynä. Onhan tuo kaunis, ja itse voisin ehkä sortua maksamaan moisesta vaikka kokonaiset neljä euroa, mutta 400 euroa kynästä?

I'd love one of these - sensible price, too

Löytyi sieltä joitakin kohtuuhintaisiakin lahjaideoita. Mm. tämä Tescossa myytävä ompelusetti. Kaunis rasia, ja hinta €6.50. Tuollainen olisi kiva saada lahjaksi!