Tanaan oli tosi kiva heratys - S rimpaisi ja kysyi voisinko tulla extraksi, kun kuvaavat uusiksi jotain Camelot-materiaalia =D Totta mooses! Toivottavasti joku soittaa mulle viela tarkemman sovitusajan.. En ainakaan muista S:n sanoneen muuta kuin jotain perjantaista, mutta olin viela niin puoliunessa, etten muista varmuudella oliko kyse tasta perjantaista vai seuraavasta.. Ilmeisesti tasta perjantaista, koska kuvaukset taitavat olla ensi viikolla. Aika myohaisessa vaiheessa, kun eka jakso on jo ollut (rapakon takana) telkkarissa :o

Regular light & raw webcam snap Regular light - yellow & red toned down

Testailin tavisvalon ja tekopaivanvalon eroja. Tuossa ylla ensin tavisvalossa otettu webcam-rapsy, ihan sellaisena kuin se web-kamerasta tuli, eli jarkyttavan keltaisena ja keltarakeisena.. Toinen kuva on se sama kuva, mutta olen pikaeditoinut keltaista ja punaista valjummiksi. Naama edelleen ihanan viherkeltarakeinen.. Alla sitten ensin ihan raaka webcam-rapsy tekopaivanvalossa, ja sen jalkeen sama kuva, joista pikaeditoitu myos keltaista ja punaista hitusen valjummiksi. Valoissa on eroja..

Fake daylight & raw webcam snap Fake daylight - yellow & red toned down

Ei em. valoista oikein kumpikaan ole paras mahdollinen, mutta jos viitsin joskus askarrella enemman tuon tekopaivanvalon kanssa, niin siita varmaan saisi aikaan luonnollisempaakin versiota.

Breakfast (I was out of cheese / tuna / hummus / eggs..) Tesco quiche

Tanaan oli vahan ankea aamupala (ylla ekassa kuvassa), kun melkein kaikki oli loppu. Vedin ruisleipaa pelkalla voi(nkaltaisella levittee)lla, ja ohessa kurkkua ja tomaattia. Lounaasta en ottanut edes kuvaa, kun se oli niin ankea; lotkoleipaa ja kalapuikkoja. Kavin sitten illemmalla Tescossa, ja nyt on taas jaakaapit (2) taynna salaattiaineksia, hummusta, yms. Ostin pitkasta aikaa pari mikro-quichea, joista toinen tuossa kuvassa. Ehdin jopa kotiin ennenkuin tuttu elainlekuri tuli katsomaan Oimon oikeaa takakoipea. Oimo ei ollenkaan tykannyt olla venyteltavana ja tutkittavana poydalla, ja kiemurteli, mourusi ja sihisi, muttei edes pistanyt kynsia esille, kun tiesi kuitenkin etta homma on ihan hanen omaksi hyvakseen. Thatsit ei olisi ottanut asiaa ihan niin rennosti, vaan olisimme luultavasti elainlekurin kanssa menettaneet raajoja.. Joka tapauksessa, diagnoosina oli vain pienta lihassurkastumaa, joka on aiheutunut siita etta Oimo on valtellyt kys. raajan kayttoa normaalisti. P ei ollut varma, miksi Oimo on suojellut koipeaan, mutta tarkka tutkiminen ei paljastanut mitaan varsinaista vikaa, eika Oimo nayttanyt tuntevan kipua. Voi olla, etta osteoarthritis (en muista nyt suomeksi) oireilee taas, mutta P:n mukaan ei toistaiseksi ole tarvetta aloittaa taas laakitysta, koska silla on kuitenkin omat sivuvaikutuksensa. Sanoin myos ehka tilaavani jossain vaiheessa kuormallisen kissavaliumia (heh..) Thatsitille!