DSC_0013b.jpg

Huomasin jokunen ilta sitten kotona, että nettiyhteys meni poikki. Olin just pelannut jonkin verran Life is Strange -pelin neljättä osaa, ja ladannut Steam-galleriaani uusia pelikuvia. Oli kuitenkin aika mennä nukkumaan, joten päätin resetoida routerin vasta seuraavana iltana.

No, tuli sitten seuraava ilta, eikä resetointi (yms.) korjannutkaan asiaa. Juttelin Sky:n puhelintukihepun kanssa, mutta mulla oli kys. tilille useampi salasanavaihtoehto, joista kolme ekaa ei toiminut, ja heillä on sääntö, että saavat kokeilla vain kolme salasanavaihtoehtoa per puhelu, eli joutuisin rimpaisemaan uudelleen..

Rimpaisin uudelleen, mutta sillä kertaa puhelimessa oli joku aivoton nuori nainen, joka osasi vain robottina toistaa valmiiksi kirjoitettuja repliikkejä.

Tilin tausta on sellainen, että talossa aiemmin asunut ystäväni oli aikoinaan sen avannut omalla nimellään, mutta kun hän oli muuttamassa ulkomaille, ja minä nykyosoitteeseeni, niin siirsimme yhteystiedot, laskutuksen, yms. minun nimiini. Se oli meille molemmille sillä hetkellä kätevin vaihtoehto.

Nyt tuo robottihoro kuitenkin totesi, etten ole tilin haltija, eikä hän voi auttaa, ellei tilin haltija soita heille.

Vittu.

Tiedustelin mitä sitten tapahtuisi, jos ystäväni ei esim. haluaisi soittaa ulkomaanpuhelua, tai jos en edes sattuisi olemaan yhteyksissä hänen kanssaan nykyisin - jatkaisiko Sky laskuttamista, kieltäytyen kuitenkin auttamasta tilin ainoaa käyttäjää itse palvelun käytössä?

Robottihoro toisti useampaan kertaan ennalta kirjoitettuja repliikkejä, jotka eivät vastanneet kysymykseeni.

Pyysin lopettamaan ennakkorepliikkien toistamisen, ja vastaamaan kysymykseeni.

Robottihoro katkaisi puhelun.

Siis Sky Irelandin puhelintuki iskee asiakkaalle luuria korvaan, jos ei osaa vastata asiakkaan kysymyksiin. (Aion valittaa tuosta, kunhan nyt ensin saan sen netin taas toimimaan.. Sen robottihoron nimi taisi olla Liz, tms.)

Kun olen itsekin ollut puhelintukihommissa (ja saanut laatuvalvontakoulutuksen myös puhelintukeen, vaikka itse tarkkailen laatua muulla tavoin, kun nykyinen team ei tee puhelintukihommia), niin tuo vitutti oikein erityisesti.

Ystäväni oli kuitenkin ihq, ja rimpaisi Sky Irelandille heti seuraavana aamuna, ja kun sitten sitä seuraavana iltana rimpaisin heille uudelleen, saatoimme taas jatkaa asian parissa. (Onneksi sattui fiksuja tukiheppuja - jouduin rimpaisemaan kahteen otteeseen.)

Mikään ei kuitenkaan korjannut sitä nettiyhteyttä. Saman tilin lankapuhelin ja telkkari toimivat hienosti, mutta nettiyhteys ei.

Jouduin sitten ostamaan uuden routerin, joka saapunee ma-ke tienoilla. TOIVOTTAVASTI se korjaa asian, koska muuten Sky joutuu lähettämään jonkun paikan päälle tutkimaan ongelmaa, ja sitten tulee aikataulujuttuja, yms..

DSC_0014b.jpg

Olen toki voinut plarata nettiä puhelimella, mutta en voi esim. lisätä uusia juttuja blogiini puhelimitse, kun Vuodatuksen kojelaudan "kirjoita uusi artikkeli" -sivulta puuttuu puhelinversiossa kokonaan tekstilaatikko. Muistelen maininneeni asiasta heille Facebookissa, mutta tiedä sitten lukeeko kukaan heidän sivulleen tulevia kommentteja nykyisin..

Tulinkin sitten viettämään lauantaita Bray'hin, laptopin kanssa.. =D

Tulin aikaisin aamulla, niin ei ollut ruuhkaa, ja kävin aamupäivällä ostoksillakin.

Käsilaukkuni on kulunut melkein puhki, joten tarvitsin uuden. Tuossa yllä sellainen mulle tyypillinen kassi - €25 Dunnesissa. Olisi voinut olla hiukan isompi, mutta koitan karsia sisältöä..

DSC_0015b.jpg

Ostin samalla toisenkin kassin, jonka hinta oli alennettu €30:sta kymppiin. Muuten ihan kiva ja tilava, mutta avonainen päältä (=sataa sisään), eikä tuota saa helposti kannettua olalla. Siis saa kannettua, mutta on hankalaa pujotella käsivarsi kokonaan kahvojen läpi. Kymppi oli kuitenkin niin sopiva hinta, että olihan se ostettava pois..

Olisin ostanut pari lisäparia mustia housuja, mutta niitä oli vain lyhyin tai medium-pituisin lahkein. Tarvitsen ne pisimmät. No, on mulla niitä aika monta paria.

Äsken yritin vastata edellisen blogikirjoitukseni kommenttiin, ja kojelaudalla vastaukseni näkyykin, muttei siellä kommenteissa =/ Ainakaan minulle. (Ennen on toiminut ihan hyvin sekin..)

Onneksi huomenna voi enimmäkseen hillua kotona Caran ja Cuddlesin kanssa (paitsi kaupassa on käytävä jossain vaiheessa), ja ensi viikolla taas keskiyövuoro, eli maanantaina duuniin vasta iltapäivällä.

Nyt taidan vilkuilla hiukan Englanti-Australia -rugbymatsia (Go Australia!!!), ja rapsutella Pushya =)