IMG_20150608_144442.jpg

Sain lähdettyä maanantaina melkein tuntia aikaisemmin, eli ehdin käydä apteekissa ja kaupassa, mutta en olisi oikein ehtinyt tuoda ostoksia kotiin, joten tein sellaiset ostokset, jotka selvisivät duuni-illan ajan autossa tai kylmälaukussa. Sinne kylmälaukkuun mahtui siis juuri ja juuri pari litran tonkkaa maitoa, ja juusto, jääpakkausten väliin. Pysyivät jääkaappikylminä kotiin asti =)

Ostin paljon kissanruokaa, mutta se Ainoa Oikea ruoka oli TAAS loppu =( Edellisellä kerralla sattui sama kaupan täti (joka on tosin itseäni varmaan ainakin 15 vuotta nuorempi, heh..), joka haki silloin kys. ruokaa varastosta, mutta nyt sielläkään ei ollut. Hän lupasi tilata sitä mulle torstaiksi - sanoin hakevani joko torstaina tai perjantaina, ja tilasin kahdeksan laatikkoa. Yksi laatikko riittää kahdeksi päiväksi, kun laatikossa on 12 pussia ruokaa, ja annan kissoille 1,5 pussillista per nenä, kaksi kertaa päivässä. Kuivaruokaa ja vettä on aina tarjolla.

En ollut tehnyt kotona eväitä, joten ostin perunalohkoja aamupalaksi (jonka söin duunin parkkiksella autossa, radiota kuunnellen - kun olin hiukan normaalia aiemmin paikalla), ja pari kanapalaa lounaaksi.

DSCN9234.jpg

Tein apteekissa heräteostoksen =D Itseruskettavaa ruumisrasvaa (äidin käyttämä termi). Ei mua varsinaisesti kiinnosta, olenko maidonvalkoinen vai paskanruskea, mutta satuin tarvitsemaan ruumisrasvaa, ja sain halvalla..

DSCN9232.jpg    DSCN9235.jpg

Olen törmännyt netissä usein kuviin red velvet -kakusta, ja olen aina halunnut maistaa sellaista. Nyt sattui sitten lähikaupassa silmiin parin euron paloja, joten ostin sellaisen, ja maistoin kotona duunin jälkeen. Aika hyvää, mutta tuo väri vaikuttaa kyllä edelleen jotenkin luotaantyöntävältä kakussa - ihan kuin veritahra.

DSCN9233.jpg    DSCN9237.jpg

Iltapalaksi voikkoja, kun oli viikon ainoa tuoreen leivän päivä (ellen satu leipomaan ciabattaa). Kakkukin happanee jo keskiviikkona, joten popsin sitä sitten urakalla pois, kun on vielä tuoretta =D

DSCN9236.jpg

Katsoin taas muutaman jakson Masterchef Australiaa, ja viimeisessä (toistaiseksi katsomassani) jaksossa oli hurja shokki, mikä oli samalla aivan fantastinen käänne! Sarjassa on ollut sellainen todella viehättävä ihminen, joka on kokkaustaidoiltaan ollut aina jotenkin muiden kilpailijoiden edellä, ja ihan kaikki ovat pitäneet hänen voittoaan varmana.. Nyt hänet kuitenkin pudotettiin kilpailusta, ja eliminointitestissä ollut toinen kilpailija, jonka tietty kaikki luulivat putoavan, hänen jouduttuaan ennakkosuosikkia vastaan, saikin jatkaa! Juuri ennen kuin sanoivat kuka putoaa, jotenkin aavistin että niin voisi käydä.. Se oli samalla surullista (se pudonnut kilpailija oli todella aurinkoinen ja taitava!) ja ihanaa (se toinen kilpailija on persoonallinen, ja olisi ollut tosi harmi nähdä hänen putoavan kisasta). Kun se kisassa edelleen jatkava ihminen palasi taloon, muiden kilpailijoiden reaktio oli aivan lamaantunut. Kukaan ei uskonut, että voittajasuosikki ei ollutkaan enää mukana..

Nyt nukkumaan - kello on jo melkein viisi aamulla, ja ulkona on jo valoisaa..