In Porterhouse Bray, with Maaria

Maaria kavaisi perjantaina Bray'ssa, ja kaytiin Porterhouse'ssa pizzalla.. Heilla ei valitettavasti ollut enaa menussa sita ihanaa vege-pizzaa, eika sattunut olemaan siina olleita taytteitakaan (tayte? paallinen? tayte ei tunnu loogiselta, kun pizza on avoin, mutta kuulostaa jotenkin tutummalta..??!!), mutta itse loysin menusta hyvan vaihtoehdon, johon vaihdoin chorizon sinihomejuustoksi, ja Maaria tilasi custom-pizzan. Itse en tosin ole kasvissyoja, mutta tykkaan myos vegeruuasta.

Oli kiva tormata sinihomejuustoon pizza-taytteena (?), kun se on aina ollut yksi suosikkini, mutta sita ei tahdo Irlannista loytya ollenkaan, ainakaan tilaus-pizzerioista. Olen vuosien mittaan ehtinyt muutamaan otteeseen toivoakin sita, mutta eipa loydy vielakaan.. Tietty sinihomejuustoa loytyy kaupasta, etta jos viitsii itse tehda pizzansa..

Voin suositella Porterhousen pizzaa (ainakin Bray'ssa, kun en ole muualla kokeillut..) - se on oikeastaan parasta pizzaa mita olen ikina syonyt. Olen nyt popsinut sita muutamaan otteeseen, ja se on aina ollut yhta ihanaa. En tosin ikina pysty syomaan sita kokonaan, kun se on aika iso..