Jos Hiekkaoliivi (hiekkaoliivi.com) ei ole vielä tuttu, ryntää heti katsomaan!

Itse himoitsin esim. teellä värjättyjä ja kanelilla hajustettuja tageja, joista sain mielikuvan isosta, vanhalla ruskealla nahalla päällystetystä scrapbookista, jonka kannessa on kellertävä vanha valokuva, pari em. kaltaista tagia, ja vintage-ruskeita leimoja.. Ooohh.. Myös eyeleteissa oli kaikenlaista hauskaa, kuten viinipulloja ja liskoja! Haaraniittiosastolla oli esim. hilpeitä saksia, ja varmaan kaikkia pikkuprinsessoja miellyttäviä vaaleanpunaisia kruunuja.. Karambola-käsilaukku on mainio, ja leimasimista löytyy niin paljon kivaa, etten viitsi edes linkittää kaikkeen erikseen, vaan laitan suoralinkin leimasinkategoriaan! (Huom: varsinkin merenneitofanien kannattaa katsoa leimasinkategoria...) Linkitänpäs kuitenkin yhteen leimasimeen - tällä saisi tehtyä upeita taustapapereita paperiaskarteluun!! Vintage-kylteistäkin saa paljon ideoita..

(Jos suoralinkit eivät toimi, tuote on ehkä myyty loppuun - siinä tapauksessa kannattaa mennä saitille sen etusivun kautta - kunhan kuitenkin menet katsomaan!)

Tämä nyt varsinaisesti kuuluisi Linkkivinkit-kategoriaan, mutta on kuitenkin niin soveltuva paperiaskarteluun, että laitan Decoilu-kategoriaan.