Camelot trailer on phone screen Camelot trailer on phone screen

Kun tuo edellisessa kirjoituksessa nakyva Camelot-promo on epavirallinen julkaisu, niin tallensin sen koneelleni silta varalta etta poistavat sen youtubesta tms. Samalla lykkasin sen myos kannykkaan, mista voin nayttaa sen muutamalle netittomalle tutulle (osa oli itsekin mukana, etta asia kiinnostaa). Ylla oleviin rapsyihin paatyneissa kohdissa Arthur nakyy olevan Lough Tay'n viereisella nakoalapaikalla, ja toisessa kuvassa Merlin aukoo ovia D-studion Camelot-linnasetin pihalle.

Pimping my Moleskine

Pimppasin Moleskinen samaan tyyliin kuin viimevuotisenkin. Laitoin siis tarrat sivujen reunoihin jokaisen kuukauden vaihteeseen ja muutamaan muuhun kohtaan.

Pimping my Moleskine Pimping my Moleskine

Alla uusi Fazer-maku, minka korkkasin tanaan. Ihan OK, joskin olisin ehka tykannyt enemman jos pahkinat olisivat isompina paloina (tai kokonaisina) ja maistuisivat suolaisemmilta - ehka hiukan Snickers-tyyliin.. Tosin mulla tuntuu just nyt olevan sellainen kausi, ettei suklaa maistu mitenkaan erityisemmin. Annoinkin suurimman osan joulusuklaista lahjoiksi ja levitin melkein kaikki loput alakertaan joulukoristekuppeihin yms., mista Nosferatu nakyy popsineen niita ihan ahkerasti.

Fazer chocolate from Finland