1. Milloin kävit viimeksi kampaajalla/parturissa?
Kesällä 1999, ennen Suomen-matkaa. Sen jälkeen päätin lopettaa värjäämisen, ja nyt kun latvoistakin ovat jo värinjämät kasvaneet pois, voin vain ihmetellä miksi maksoin itseni kipeäksi, kun oma väri ei näy niin kovin paljoa eroavan aiemmasta tuubipunaisesta!
2. Onko sinulla vakiokampaaja/-parturia vai käytkö missä sattuu (kerro myös miksi)?
Niin no, nykyisinhän en siis käy ollenkaan kampaajalla, mutta silloin ennen mulla oli yleensä vakiopaikka, joka vaihteli lähinnä muuttojen yhteydessä. Humalistonkadulla (Hki) vaihtui vakiopaikassa yrittäjä, mutta jatkoin tutussa paikassa käyntiä. Bray'ssa en ehtinyt hankkia vakiopaikkaa, kun kävin täällä asuessa vain kerran kampaajalla (just sen vikan kerran - eikä paikan tasolla ollut tosiaan vaikutusta asiaan, vaan lähinnä mulla ei ollut enää varaa eikä halua jatkaa hiusten värjäämistä).
3. Harrastako saman hiustyylin ylläpitämistä vai muuttuko tyyli aina kun istahdat parturi-kampaajan tuoliin?
Silloin kun vielä värjäytin tukkaani, en vuosiin antanut yhdenkään kampaajan leikata / trimmata hiuksiani, vaan kävin tosiaan hakemassa vaan väriä päähän. Eli hippi mikä hippi.
070327_hairart.jpg
4. Paljonko toimenpide yleensä vie aikaa? Mitä kaikkea hiuksillesi tehdään?
Enpäs nyt muista tarkemmin, kauan siihen värjäykseen aikoinaan meni. Ehkä pari tuntia.
5. Ovatko hinnat mielestäsi kohdallaan?
No mullahan on tukkaa runsaan metrin verran, ja se on melko paksu, eli kun tätä värjättiin, niin se tuli aika kalliiksi, usean lisätuubin takia. Se oli ehkä se suurin syy, miksi lopetin koko touhun. Nykyisin ei kävisi edes mielessä mennä kampaajalle! Olen pariin otteeseen trimmannut n. 20cm latvoja, niin että sidon ensin hiukset niskaan ponnarille ja leikkaan sitten latvat. Eroa ei pahemmin huomaa, paitsi hiuksia harjatessa - trimmaamisen jälkeen on helpompi harjata. Mutta edellisestä kerrasta on jo muutama vuosi.
(via)