DSC_0010.jpg

Viikko matelee, kun duunissa on niin vähän tekemistä - kun en siis edelleenkään pääse käsiksi tarpeellisiin juttuihin.. Nimim. oikeuksia odotellessa.. Tosin, tänään oli aika monta sellaista emailia, jotka pystyin tekemään, ja melkein unohdin pitää toisen taukoni =) Edellisen teamin aikoihin en pahemmin pitänyt taukoja, kun oli niin paljon tekemistä.

Edellisessä teamissa oli yksi sellainen juttu, mitä tuli yleensä 2-3 viikossa, mutta loppua kohti ehkä 1-4 päivässä. Siihen liittyi rapakon takainen kontaktihenkilö, joka oli hyvin herkkä valittamaan, jos asiassa tehtiin virheitä. Sen jälkeen, kun minusta tuli ainoa henkilö, joka käsitteli ne jutut, hän ei valittanut kertaakaan, koska en tehnyt kertaakaan virhettä. (Sen sijaan, sain häneltä toisinaan henk.koht. duuniosoitteeseeni positiivista palautetta, ja kun ilmoitin teamimme loppumisesta, sain vielä kiitokset, ja onnittelut tulevaan hommaani toisessa teamissa.)

Kun pääsen edelleen katsomaan aiempia jaettuja postilaatikoita (jotka nykyisin siis hoidetaan toisaalla), vilkaisin uteliaisuuttani em. juttuja, ja miten ne on hoidettu nykyisen teamin toimesta... Odotin virheitä, mutta se yleinen taso oli aivan järkyttävää. Oikeastaan ihan jokainen kohta, mikä oli mahdollista tehdä väärin, oli tehty väärin.

Tavallaan toivon, että nykyporukan yleinen taso muissakin hommissa olisi yhtä surkea (tod.näk. onkin - kun sitä tuli jonkin aikaa katseltua, siirtymävaiheessa..), niin olisi toivoa saada entinen team takaisin tänne..

DSC_0002.jpg

Merkkasin joululoman kalenteriin. Viime vuonna oli ainoastaan joulupäivä vapaata, joten halusin tänä vuonna kunnon joululoman, ja varasin sen jo kesällä.

Pari lomapäivää on vielä varattava johonkin väliin. Yksi menee katsastusreissuun, jos saan varattua ajan ennen joulua. Mulla tosin on aikaa tammikuun puoliväliin, mutta menen mielummin ajoissa, jos on jotain korjattavaa.

Huomenna korjataan vihdoin se tuulilasinpesunestevempain. Kävin eilen duunin jälkeen korjaamolla, mutta M ei ollut paikalla - menin sitten viereiseen SuperValuun ruokaostoksille, ja ajoin kotiin. Tänään rimpaisin M:lle, joka oli nyt saanut sen tarvittavan osan, ja sovittiin että ajan huomenna duunista korjaamolle, ja jätän Esmeraldan sinne n. tunniksi - menen vaikka siihen lähikahvilaan odottelemaan =)

DSC_0001.jpg

Tiistain iltapala - tuoretta salaattia ja patonkia.

IMG_20151124_080833.jpg    IMG_20151124_122419.jpg

Tiistain duunimuonat =D

Harmittaa, kun nykyhommissa ei voi syödä silloin kun huvittaa. Ennenhän en tarvinnut taukojani, kun tein duunia ja popsin voikkoni tms. siinä ohella. Mutta kun milloin tahansa voi tulla puhelu, niin ei voi syödä kuin tauoilla, ja tietty ne tauotkin on pidettävä niin, että jokainen vuorollaan.. Ei ollenkaan mun juttuni.

IMG_20151125_075941.jpg    IMG_20151125_121854.jpg

Tämän päivän duunimuonat.. Otin isomman aamupalan, kun ajattelin popsia vain eväsvoikon ja melonia lounaaksi, mutta päädyin sitten kuitenkin lounastamaan kanttiinissa..

Heillä on nykyisin ihan OK muonat, mutta usein outoja yhdistelmiä. Esim. nyt oli voimakas tomaattipohjainen pastakastike, muttei pastaa! Vain riisiä, tai pari erilaista perunavaihtoehtoa, vihreitä papuja ja herneitä.. (Toinenkin kastike vaikutti samankaltaiselta - en maistanut.) Ihan kuin eivät ollenkaan tietäisi millaiset ruuat sopivat yhteen..

IMG_20151125_172332.jpg

Munkki.

Ja nukkumaan.