DSCN4956-normal.jpg    DSCN4972-normal.jpg

Ylävasemmalla keitettyjä perunoita, majoneesia, curry-jauhetta, mustapippuria, ja merisuolaa.. Yläoikealla paistettuja perunoita, ja paistettuja kananrintapaloja hot salsa & kermakastikkeessa..

DSCN4961-normal.jpg    DSCN4968-normal.jpg

Tuosta jääkaappijämäsalaatista tuli uusi suosikkini! Ekassa versiossa tosin oli perunaa, jonka olen sittemmin jättänyt pois, eli teen sitä nykyisin vain majoneesista, maustekurkusta, ja punasipulista. Hirmu simppeli ja nopea, ja tosi hyvää leivän päällä. Menisi myös lämpimän aterian lisukkeena, tms.

DSCN4973-normal.jpg

DSCN4975-normal.jpg    DSCN5000-normal.jpg

Teen edelleen leipää melkein joka päivä! Viimeksi kun kävin tekemässä isot ruokaostokset, en edes ostanut ollenkaan leipää, vaan pari isoa pussia jauhoja, muutaman purkin oreganoa, yms. Teki mieli ostaa pähkinöitä ja sultanoita, ja kokeilla lisätä niitä leipätaikinaan (sekä kanelia yms..), mutta jätin sillä kertaa ostamatta, kun ei ollut välttämätön hankinta. Ostin kuitenkin oliiveja, kun niitä tulee lisättyä leipään, pizzan päälle, jne.

DSCN4978-normal.jpg    DSCN4990-normal.jpg

Yläoikealla sri lankalaisen ystäväni tekemiä voikkoja, joissa oli täytteenä hänen tekemäänsä tonnikalasalaattia. Nam!

DSCN4995-normal.jpg

Porkkanasipulikananmunakermamössöä, jonka paistoin ja haudutin pannulla ihanan pehmeäksi. Ei näytä kovin erikoiselta, mutta oli tosi hyvää, ja meinaan tehdä tuota uudelleen. LIDLissä olikin viimeksi porkkanaa (yms.) melkein ilmaiseksi, joten ostin pari kiloa kutakin..

DSCN5002-normal.jpg    DSCN5003-normal.jpg

Maaria käväisi eilen Bray'ssa, joten tein tonnikala- king prawn -pizzaa. Se oli sen verran täyttävää, ettei jaksettu syödä ollenkaan leipää. Pakkasin sitten Maarialle evääksi muutaman siivun oliivileipää ja hiukan em. majoneesisalaattia.