H tuli taas kolmen tienoilla, mutta oli unohtanut kirjansa, eli emme voineet jatkaa lukuharjoitusta siita mihin jaimme eilen. Epailen, etta unohdus taisi olla tahallinen.. H:n lukeminen on viela niin heikkoa (varsinkin taman kolmen viikon tauon jalkeen), etta han ei pysty nauttimaan tarinasta, joten ymmarrettavasti lukeminen on hanen mielestaan talla hetkella todella tylsaa touhua. Han sanoi olevansa menossa alkavalla viikolla johonkin (kai koulun jarjestamaan) kesakerhoon tms., eika kuulemma tule sen aikana harjoittelemaan lukemista. Taytyy puhua asiasta hanen aitinsa kanssa. H:n pitaisi ehdottomasti harjoitella lukemista nyt kesan aikana, tai hanelle tulee vaikeuksia koulussa. S (H:n aiti) on kylla samaa mielta.
Tein H:lle jalleen sivun taydelta yhteen- ja vahennyslaskuja, ja talla kertaa pyysin hanta laskemaan ne ilman helmitaulun apua. Huomasin, etta han kylla kaytti salaa sormiaan apuna..
Lopulta pelasimme taas hiukan kokkauspeleja samaisella saitilla missa on niita virtuaalinukkejakin, ja sitten saatoin H:n R:lle, koska han oli menossa R:n ja pikku-R:n kanssa puistoon. He pyysivat minuakin mukaan, ja olisin muuten mennyt, mutta piti kotona pesta muutama koneellinen pyykkia.
Pyykinpesun kannalta olikin loistava ilma, eli ei satanut, ja tuuli oli niin voimakas, etta lakanat ja pyyhkeet kuivuivat narulla tosi nopeasti! Hyva juttu, koska piti pesta lauantaiaamuun mennessa nelja koneellista =D