(Tama ei ole reseptikirjoitus..)

Tuttu elainlekuri piipahti eilen illalla katsomassa Oimoa, ja tarkisti samalla Pushyn tassun (rimpuilevaa Pushya pidellessani, tulin menettaneeksi palan pikkusormea.. tosin vain sellainen paksu siivu ihoa, joka kasvanee takaisin..) Pushy nimittain ontui jokunen paiva sitten, ja varoo vielakin kys. takajalkaa, mutta liikkuu jo melkein normaalisti - tassussa oli pieni 'cut', joka on tosin jo parantumaan pain.

Oimon energisyys ja olemus yllattivat elainlaakarinkin, siihen nahden etta kolme viikkoa sitten tosiaan oletimme etta jaljella olisi enintaan muutama paiva.. Antibiootit ovat tehneet ihmeita, ja Pete suositteli antibioottien jatkamista. Kuulemma usein helpottavat oloa, jos kissalla on syopa. Sain Oimolle tarpeeksi antibiootteja kuukaudeksi, joten toivotaan nyt etta Oimolla viela riittaisi hiukan odotettua enemman aikaa. Ainakin toistaiseksi kylla vaikuttaa nauttivan elamasta, vaikkei jaksakaan esim. oleskella kovin paljon ulkona tms.

Tanaan olen plarannut DoneDeal-saitilta kaytettyja autoja. Ryydyttavaa puuhaa.. Onko kaikissa Fordeissa arsyttavan pieni ratti? (Ford ei tosin ole listallani mitenkaan ykkosena, mutta se on yksi mahd. merkki.. Mieluiten ostaisin ehka Nissanin tai Toyotan.)

Tulin lisatyksi Facebookissa Blogistan-ryhmaan, missa on siis (yllatys, yllatys!) suomalaisia blogittajia, ja blogien mainostaminen on sallittua ja suotavaa. Kiva tormata siella sellaisiinkin nimiin, joita en ollut nahnyt blogipuolella pitkaan aikaan. Mulle on kylla muutenkin kasaantunut jarkyttavan iso virtuaalipino lukemattomia blogikirjoituksia, niihin muutamaan sataan (...) blogiin, joita yleensa seuraan. Tassa on nyt ollut kaikenlaista muuta (autokoulua, auton etsintaa, askartelua, yms..), etta ei vaan ole jaanyt aikaa lukea blogeja. Ehka nyt aktivoidun taas, kun Blogistan muistuttaa =)

(Naputtelin talla kertaa suoraan koodina, niin onnistui linkittaminenkin..)