Tama juttu nyt ilman kuvaa, kun kuvan lisays ei jostain syysta ole onnistunut muutamaan tuntiin.

Eilen aamulla tein "sihteerihommia" UK:lle, kun han ei pahemmin viihdy tietokoneen aarella. Tarkistin siis emailinsa, poimin sielta tarkean kirjeen, muokkasin sita, ja laitoin UK:n puolesta eteenpain.

UK itse oli loukkaantunut edellisillan treeneissa sen verran pahasti, etta piti kayda sairaalassa kuvauttamassa paa =/ Onneksi ei sattunut pahempaa kuin iso kuhmu ja hartia-/kasivarsiruhjeita. Taju oli kuitenkin mennyt toviksi.

Iltapaivalla menin korjattavaksi. Menen aina legolekurille hyvissa ajoin, kun siella on viihtyisa odotushuone, missa paljon lehtia =D Tykkaan toki muutenkin olla ajoissa noin yleensa.

Talla kertaa reian paikkaus ei tuntunut ollenkaan, kun oli vaan pieni reika kyseessa - vuosi sitten oli tosiaan aikamoinen luola.. MUTTA.. Se puhdistusvaihe oli ihan kamala, ja legolekuri joutuikin antamaan lisaa puudutusainetta kesken homman. Sain jalleen niin paljon puudutusainetta kuin han pystyi antamaan, ja valilla kylla tunsin pienta vihlontaa senkin jalkeen.

Mulla on siis (n. 20 vuotta sitten tehdyn) oionnan jalkeen viela tukilangat liimattuina hampaiden takapintaan, mika vaikeuttaa hampaiden puhtaanapitoa huomattavasti. En voi esim. kayttaa ollenkaan hammaslankaa. Olin aina luullut, etta ne tukilangat poistettaisiin joskus, mutta kuulemma siis saavatkin olla paikoillaan lopun ikaani (ellen jossain vaiheessa siirry tekohammaskerhoon). Taytyy siis kayda toisinaan putsauttamassa legot ammattilaisella. Medical Card ei kata puhdistuskuluja, joten sinne meni puolen viikon budjetti =/

Hauskaa oli kylla, kun legolekurini kertoi vitseja, ja kerroin itsekin muutamia, kun ei ollut instrumentteja suussa. Heita huvitti erityisesti, kun muistutin South Park -jaksosta, missa Cartman luuli "Aspergers" olevan "ass burgers" - ajankohtainen, nyt hevosenlihaskandaalin aikaan.. (Ts. Cartmanin tapauksessa, kyse oli pershamppareista, mutta samat sanat voivat siis tarkoittaa myos aasihamppareita..)

Kavin kotimatkalla ruokakaupassa, ja tietysti piti tormata tuttuun - aina kun on naama tunnottomana ja tuntuu etta kuolaisi tauotta rinnuksille, pitaa ehdottomasti tormata tuttuun ja joutua juttelemaan =D No, kuolasin olleeni just korjaamolla, hih..

Kun taman viikon budjetti on nyt finito, niin ostin paketin jauhelihaa, ja ajattelin vasata taas lihapennelaatikon, kun siita riittaa ruokaa moneksi paivaksi. Itse kun olen siis tassa talossa ainoa joka syo mitaan pastaruokia..

Kotiin paastyani, rimpaisin UK:lle, joka voikin muutaman tunnin unien jalkeen jo paremmin, ja oli jopa lahtenyt ajamaan kauppaan. Toivottavasti nyt pitaa kuitenkin treenitaukoa kunnes ne pahimmat ruhjeet ovat parantuneet. Tosin, hanet tuntien, tod.nak. ei pida..

Kello on nyt 5:20 aamulla (tosin blogini varmaan lykkaa taman Suomen aikaan), joten taidan menna kokkailemaan, kun keittio on viela vapaana..