Kamala stressi päällä, kun mulla on kaikenlaisia rästivuoria - enimmäkseen virtuaalisia, mutta ihan yhtä stressaavia kuin ei-virtuaalisetkin (tai jopa stressaavampia). Ne virtuaaliset ovat sellaisia, joiden hoitaminen vaatii n. miljoonan emailin uudelleenlukemisen, ja sitten n. puoli miljoonaa ohjelmaa auki samanaikaisesti, että voi tehdä yhdessä emailissa mainitun jutun, jota varten oli parissa toisessa emailissa sitä sun tätä, ja samalla tarkistaa live-versiosta jotain, mitä asiakas ei muistanut taas toisessa emailissa, jne, jne, jne.. Siis periaatteessa juttuja, mitkä hoitaisi pois alta, jos olisi vaikka mahdollista uhrata niille yksi kokonainen päivä per projekti. Mutta kun ei oikein koskaan onnistu. Ts. pitäisi olla vaikka kolme konetta rivissä, niin voisi pitää yhdellä yhden ison projektin auki, toisella toisen, ja hoitaa kolmannella kaikki muut juoksevat asiat. Ja ehkä Elvis-tyyliin vaikka ampua yhdestä monitori pihalle - mikä tosin pitäisi onneksi Irlannissa tehdä vaikka ritsalla..
Sitten olisi muutama duuni, jotka pitäisi aloittaa, mutta ei vaan ole ehtinyt, ja harrastuspuolella olisi rästissä vaikka mitä! Esim. decoiluun liittyen jumittaa tosi pahasti, mikä tietysti vaikuttaa muidenkin decoiluun, ja stressaa sen takia oikein kunnolla. Ja Sims 2:a en ole ehtinyt pelata ikuisuuksiin - suunnilleen parin uusimman lisäosan ja stuff packin asennuksen jälkeen ladannut pelin ja pikaisesti katsonut mitä kaikkea uutta ja kivaa tuli, mutta ei ole sitten ollut aikaa varsinaisesti pelata. Lemmikkien kasvatus ja simien lumileikit ovat jääneet esittelyvideon tasolle.. Seuraava lisäosa tulee syyskuussa, ja sama meno jatkunee.. Viime vuoden puolella saamaani Broken Swordin neljättä osaa en ole edes ehtinyt asentaa.
Olen huomannut nauttivani kuvauspäivistä suuresti nimenomaan sen takia, että ne ovat kuin minilomia. Pääsen pois koneen äärestä ja voin olla joku muu, täysin stressivapaana. Huomenna lomailen Kilmainhamin alueella, joten nyt menen nukkumaan, että jaksan lomailla pirteänä...