Making a dummy fridge

Lundby oli enimmakseen kerannyt polya, sen jalkeen kun tapetoin ja matotin sen viime vuoden puolella. Eilen paatin sitten tehda sinne jotain, ja ajattelin vasata kulmasohvan.. Valitettavasti, sohvan paallystamiseen ajattelemani materiaali oli ihan vaaran varista, joten loysinkin itseni askartelemasta pienta jaakaappia!

Making a dummy fridge   Making a dummy fridge

Hain IKEA-saitilta jaakaapin mitat (=hyvin kaytannollinen saitti tahan tarkoitukseen!), jaoin ne 16:lla, ja pyoristin ylospain lahimpaan tasasenttiin, kun Lundby-skaalassa on jonkin verran vaihtelua muutenkin.. (Blogitin tasta aiemmin)

Materiaaliksi kaytin tyhjan Nature Valley -laatikon (=tarpeeksi ohutta taitella helposti, mutta kuitenkin sen verran vahvaa, etta pitaa muotonsa). Kun olin taitellut sen jaakaapin muotoiseksi, paallystin "metallisella" tarrajutulla, ja piirsin ovien reunat mustalla CD-kynalla.

Ajattelin (laiskana) pikaliimata kahvahelmet paikoilleen, mutta se oli surkea liimavalinta.. Piti lisata uusi pala metallitarraa pakastimen oveen, liimatahrojen peittamiseksi.. Lopulta otin Gregoryn esille (han on kuumaliimapistoolini), ja kaytin kuumaliimaa, mika olikin taydellinen valinta.

Making a dummy fridge

Koska haluan talosta asutun nakoisen, halusin lisata jaakaappimagneetteja ja post-iteja.. Pinkit post-itit (hih, "itit") on leikattu oikeasta 1:1 -kokoisesta, ja kirjoitin ostoslistan ja rakkausviestin 0.05 kynalla.. Magneetit on leikattu pienista tarroista, ja nayttavat kuvissa kamalilta, kun sakseni eivat olleet parhaat mahdolliset tahan hommaan, mutta nukkekodissa magneetit nayttavat ihan hyvilta, kun ei noita kamalia yksityiskohtia nae paljaalla silmalla =D

Making a dummy fridge   Making a dummy fridge

En viitsinyt tehda jaakaapille pohjaa tai - hmmm, kattoa? paallista? ylaosaa? - kun ei niita kukaan nae siina valmiissa keittiossa.. Tastahan ei tule mitaan leikittavaa nukkekotia, vaan illuusio itselleni.

Looking for a spot for Christmas present furniture   Looking for a spot for Christmas present furniture

Leikin myos joululahjahuonekalulla (kiitos, Maaria!). Se nayttaisi hienolta olohuoneen isommassa osassa (ylavasemmalla), mutta paatynee pienempaan osaan (ylaoikealla), kun sinne tulee ruokapoyta.. En kuitenkaan laita sita ihan nurkkaan, vaan sinne nurkkaan ajattelin laittaa jonkun huonekasvin. Nuo kaikki ovet ja laatikot muuten toimivat!!