IMG_20150816_133354.jpg

Aloitan söpöllä kuvalla Carasta =)

IMG_20150816_055350.jpg    IMG_20150816_055456.jpg

Tuollaista jälkeä tuli, kun Cuddles hermostui sylissä kantamiseen, räplätessäni kissatarhan lukkoja auki.. Tuossa toisessa kuvassa olevat naarmut ovat ranteessa, enkä edes huomannut niitä ennenkuin seuraavana päivänä! =D

IMG_20150816_140524.jpg    IMG_20150816_142922.jpg

Ostin viimeksi kaupassa käydessäni pari erilaista melonia, joista viimeiset palat olivat tiistaieväinä duunissa. Hirmu hyvää - pitäisi ostaa lisää!

IMG_20150816_143837.jpg    IMG_20150816_143939.jpg

Cuddles tykkää nokostella bean bagilla, mutta uppoaa toisinaan sinne niin syvälle, että joutuu tosiaan punnertamaan päästäkseen pois.. =D

IMG_20150816_155043.jpg    IMG_20150816_164253.jpg

Satunnaisia räpsyjä.. Juustokurkkuvoikkoja, ja mustelma/naarmutilanne..

IMG_20150816_164933.jpg

Sunnuntaina popsin ihanaa "Pekingin kanaa" (siis ei ankkaa) ja perunagratiinia. Molemmat Supervalun melkeinvalmisaterioita, eli piti vaan viskata uuniin, ja valmista tuli.

IMG_20150816_165259.jpg    IMG_20150816_195351.jpg

Cuddles innostui nuolemaan lautasta - ekaa kertaa =)

IMG_20150816_lost1.jpg    IMG_20150816_lost2.jpg

Maanantaiaamuna nillitin duunissa likaisesta pöydästäni - olivat käyttäneet pöytääni perjantaikakkupöytänä (kun olin lomalla), mutteivät olleet siivonneet sitä, joten pöytä näytti siltä kuin joku olisi paskonut vessan ohi. Suklaakakkua näkyi olleen.. Joka tapauksessa, heppu jonka kakkupäivä oli ollut perjantaina, toi mulle lohdutukseksi Kipling-pikkukakun =D Awwww.. Sellainen todella kohtelias ja mukava nuori heppu, josta varmaan kaikki pitävät. Heinäkuussakin, kun oli rapakon takainen itsenäisyyspäivä, ja pulju tarjosi kaikille perinteiset hillomunkit (joo..), niin em. heppu oli huomaavaisena ottanut mulle talteen yhden hillomunkin, kun tulin vasta iltavuoroon =D Ihq.

Tuo söpö perhosmuki on roikkunut hylättynä mikroaaltouunien liepeillä jo varmaan viikon verran. Otin kuvan.

IMG_20150816_lost3.jpg

Maanantai-illan (ts. tiistain aamuyön) testikuva, kun testasin hämärä-selfie'ä. Onnistuin poistamaan muutaman päivän kuvat puhelimesta, ennenkuin olin siirtänyt koneelle - muistutan nyt itseäni, ettei kannata räplätä tiedostoja väsyneenä.. En tosin edes muista, mitä kuvia siellä oli - tuskin mitään ihmeellistä.

Maanantain jälkeen väsytti sen verran, että kotiin tultuani, kävin vaan viemässä kierrätyslaatikon portille, ja menin sitten sänkyyn lukemaan.

Luulen, että duunissa väsyttää huono ilmanlaatu. Varsinkin iltaisin, ilma on todella huono. Kun käy tauolla käytävän / kanttiinin puolella, tulee heti virkeämpi olo, ja kun palaa isoon avotoimistotilaan, alkaa ramaista.

IMG_20150816_lost4.jpg    IMG_20150816_lost5.jpg

Olin maanantaina mennyt bensiksen kautta duuniin, ja poimin sieltä eväitä mukaan, kun olin ottanut kotoa vain melonia, banaanin, ja juotavaa. Eväistä riitti tiistaiksikin. Vetäisin munasalaattivoikon aamupalaksi, ja leikkasin kanapalasta ohuita viipaleita eväsvoikkojen täytteeksi.

Tiistaina duunissa riitti taas jutun aihetta, kun teamimme krooninen työnvälttelijä lähti hakemaan itselleen ja toiselle teamilaiselle ruokaa.. Hän oli ollut poissa jo ties kuinka kauan, kun sain puhelun - työnvälttelijä oli rimpaissut entiselle teamilaiselle, joka sitten rimpaisi minulle, ja kertoi työnvälttelijän auton hajonneen. Just..

Arvoimme, että hän saattaisi palata n. varttia ennen työvuoronsa loppumista, että voisi saman tien poistua taas, mutta hän yllätti, ja palasikin jo hiukan aiemmin - toi sitä ruokaakin..

Hän sitten kompensoi, ja ilmoitti lähtevänsä vasta myöhemmin kotiin, kun oli ollut niin pitkään poissa. Lue: istui siinä tyhjänpanttina pilaamassa iltaani (nimim. nautin niistä parista viimeisestä tunnista, kun saan yleensä olla yksin paikalla ja keskittyä rauhassa hommiini), katosi sitten pitkäksi aikaa, palasi taas, yritti dramaattisesti selostaa auto-ongelmiaan, muttei saanut yleisöä, kun käännyin takaisin duunieni pariin, ja ollessaan viimein lähdössä, pyysi minua vielä ottamaan omalla puhelimellaan kuvia itsestään - huoh..

Duunipaikalla muuten ei saisi kuvata, vaikka kaikki toisinaan ottavat huomaamattomasti jotain kaveriräpsyjä, ruoka- yms. kuvia, mutta tuo ystävämme työnvälttelijä kuvaa ihan estoitta - useimmiten itseään, mutta esim. maanantaina kuvasi jotain snapchat-videoita, joissa ainakin yhdessä oli pari duunikaveria, joilta hän ei edes kysynyt lupaa (saati ettei siis paikalla saisi yleensä kuvata yhtään mitään).

Yksi pitkäaikainen puheenaihe onkin, miten kys. ihminen voi edelleen olla puljussa duunissa, kun kuluttaa niin paljon energiaa työnteon välttelyyn, että huomattavasti pienemmällä energialla voisi vaan hoitaa hommansa. Lisäksi hän on saanut varoituksia useampaan otteeseen, jne., mutta palkka juoksee vaan, ja hän saa pitää duunipaikkansa, kun kuusi muuta joutuvat lähtemään, vaikka heistä jokainen on pätevämpi ja huomattavasti ahkerampi kuin työnvälttelijä, joka on vaan tullut puljuun aiemmin kuin ne muut..

Kun olen keskiyövuorossa, hoidan teamin tilastoinnin, ja kerään siis listat kaikkien tekemistä hommista. Iltavuorolaiset antavat minulle listansa tiettyyn aikaan iltaa, kun lähetän niiden perusteella koosteen tiettyyn paikkaan, ja sitten kun lähtevät kotiin, saan heiltä vielä lopulliset duunilistansa.

Tiistai-iltana havaitsin (taas kerran), että työnvälttelijä oli tehnyt aiemmin illalla enemmän duunia, kuin myöhemmin - mikä on siis mahdottomuus, ellei hän vedä ihan hatusta niitä numeroitaan. Kaikki tosin tietävät, että sieltä hatustahan ne vedetään, mutta nyt oli sen verran räikeä ero, että laitoin asiasta postia hiukan ylemmäs. Olen kyllä melko varma, että työnvälttelijällä on siihenkin asiaan heti joku selitys valmiina, mutta joutuupa kuitenkin keskustelemaan aiheesta.

Kuvottavaa, että asiallisesti duuninsa hoitavia ihmisiä laitetaan pihalle, ja joku patalaiska tapaus saa jatkaa, vain siksi että sattui aloittamaan puljussa aiemmin.

IMG_20150816_lost6.jpg

Autossa on muuten taas ollut pari päivää se varoitusvalo, eli pitäisi taas piipahtaa korjaamolle, että voivat katsoa onko vikaa vaiko ei.

Nyt nukkumaan.