Ennen R:n 2kk:n mittaista Sri Lankan-reissua ja omaa Suomen-reissuani, paatimme alkaa kayda useammin (lue: mieluiten 2-3 kertaa viikossa) Tescossa. Idea on taynna hyvia puolia (siis kokonaista kaksi, heh..) - meille rapakuntoisille tulisi hiukan liikuntaa, kun kavelemme sinne ja takaisin, ja lisaksi R:n mies on (eri) Tescolla duunissa, eli heilla on sinne 10% etukortti, jolla saa em. alennuksen myos aletuotteista. Joo, ja onhan siella paremmat valikoimatkin kuin lahi-Dunnesissa tai jopa Superquinnissa.
No, eilen sitten jopa menimme sinne Vevay Roadin Tescoon. R sanoi laittaneensa hameen paalle, kun ajatteli munkin tulevan hameessa - mulla kun on yleensa aina hame ja hanella aina pitkat housut. Satuin olemaan vaihteeksi pitkissa housuissa =D Me siis oikein pukeudumme Tesco-reissua varten, heh..
Koska anoppi oli sattumalta jo aamulla kaynyt samaisessa putiikissa ja ostanut hillomunkkeja, en edes ostanut vaniljamommomunkkeja! Sen sijaan loysin esim. ihania minibanaaneja =D Ts. enhan ma viela kaupassa tiennyt milta ne maistuisivat, mutta kotona heti kokeilemaan, ja olivat jopa makeampia ja pehmeampia kuin tavisbanaanit. Mmmm... Siella olisi ollut myos "Sharon fruit", joka mun tietaakseni pitaisi olla sama kuin cachi, mutta ei se vaikuttanut ollenkaan samanlaiselta kuin ne ihanat cachi-hedelmat, joita ostin Veronan torilta. Nama Tescon versiot olivat pienempia, valjumman varisia ja melkein yhta kovia kuin tomaatit, joskin muutama oli pehmentynyt yhdelta sivulta, mutta vaikutti lahinna enemman pilaantuneelta kuin ihanan hillomaiselta ja houkuttelevalta.. Jatin siis ostamatta.
Oltiin alunperin ajateltu kayda samalla reissulla myohaisjuhlistamassa R:n syntymapaivaa vaikka jossain kahvilassa, mutta ostoksia oli sitten sen verran runsaasti ja pikku-R:kin herasi rattaissa vetamiltaan nokosilta, eli paatimme jattaa huomiseksi. R on kutsunut H:n perheen ja minut lounaalle, ja vihjaisin vievani jotain jalkiruuaksi - ajattelin hankkia Main Streetin yhdesta herkkuputiikista kakun. Toivottavasti heilla on sellaisia ihania, missa on kaksi paksua sponge-kakkulevya, joiden valissa ohut hillokerros ja paksu kermakerros, ja paalla tomusokeria.. Tai saattaa olla, etta Daniel kipaisee aamulla hakemaan sellaisen (tai kaksi), kun han on menossa aamulla ulos, ja innostui kakkuideasta ja haluaa sellaisen meillekin..
Joka tapauksessa, taidan menna nyt pyyhe paassa nukkumaan.