DSCN9611b.jpg

Heräsin sen verran ajoissa perjantaina, että ehdin jopa nauttia aamupalan kotona - yleensä otan mukaan ja popsin vasta duunissa. Yllä aamukahvini, jonka taustalla ihana keraamisen kukkaruukun palanen, joka löytyi puutarhasoran alta! Se on toiselta puolelta kokonaan tuollainen kauniin sininen, mutta minua miellytti tuo "maisema", jonka näen ruukun sisäpinnassa..

DSCN9610b.jpg

Olipa perjantai.. Duunissa oli sinänsä melko hiljaista, mutta kävin läpi muutamien nyyppien tekemiä hommia, ja korjaamista olisi riittänyt loputtomiin.. Vaikka meille tulee toisinaan todella mutkikkaita tapauksia, niin enimmäkseen duunimme on suhteellisen simppeliä, ja suurin osa niistä hankalammistakin jutuista selviää ihan sillä tavalla, että pistää sen puhelimen syrjään, lopettaa hetkeksi juoruamisen ja chatit, ja keskittyy siihen työn alla olevaan juttuun.

Mutta se tuntuu olevan ihan liikaa vaadittu, ja tuloksena on sitten se, että tehdään ne helpoimmat hommat ja vältellään hiukankin vaikeampia tapauksia - ja ne helpotkin hommat hoidetaan sitten ihan päin genitaalia..

Valvon oman hommani ohessa laatua, eli joudun jatkuvasti tarkistamaan satunnaisotoksilla toisten tekemiä duuneja, ja siinä riittää epäuskoa ja turhautumista.. Kyllä sen ymmärtäisi, että virheitä sattuu kaikille (varmasti itsellenikin), mutta kun jotkut onnistuvat mokaamaan aivan perusteellisesti ihan simppeleimmätkin asiat, ja sitten kun ne on käyty yhdessä läpi, selitetty miksi tehdään asiat tietyllä tavalla, ja mitä seurauksia on sillä, ettei noudateta ohjeita, jne, jne, jne... Niin sama sarjamokailu jatkuu taas.. Huoh. Toisinaan huomaa jo siinä palautetta antaessa, ettei joku oikeasti kuuntele ollenkaan, vaikka on seuraavinaan kovasti.

Myöhään illalla sitten tuli vastaan sen verran iso moka, että piti ottaa kuvakaappauksia, korjata tilannetta eteenpäin, ja laittaa sitten asiasta viestiä sekä mokaajalle että pomolle. En voi tarkemmin asiaa kuvailla, mutta se kyllä kruunasi koko illan, kun olin jo korjannut useampia tapauksia, missä asiat olivat seisoneet kuukausia vain sen takia, ettei kukaan ollut vaivautunut lukaisemaan aiempia merkintöjä, jne.

IMG_20150710_150800.jpg    IMG_20150710_174606.jpg

Päivän räpsyt ovat taas ruokapitoisia.. =D Yllä perjantain eväitä. Oli mulla kakkuakin mukana, mutta unohdin! Popsin sen sitten myöhemmin kotona..

DSCN9612.jpg

Oli aivan erityisen ihanaa vihdoinkin istahtaa kotona sohvalle..

Lauantaisuunnitelmana on lojua ja lukea kesäkirjaa. Sunnuntaina menen Bray'hin.

Ensi viikolla on kymppivuoro, mutta torstai ja perjantai lomaa, eli pitkä viikonloppu tulossa =D Niitä on itse asiassa tulossa kolme, eli pidän joka toisella viikolla torstain ja perjantain lomaa, niin ehtii hiukan nauttia kesästä. Varasin kys. lomat kymppivuoroviikoilleni, kun keskiyövuoroviikkoa ei oikein voi pilkkoa.