In Imatra.. In Imatra..

Paiva alkoi hiustenvarjayksella, kun poikien mohikaanit vedettiin spray'lla siniseksi (O) ja vihreaksi (N). Olivat itse valinneet varit - vappunaamiaisia varten siis.

In Imatra..

Ihania pienia punkkareita =D

In Imatra..

Viitat ja naamarit paalla..

In Imatra..

Olihan ne kuninkaalliset haatkin sitten katsottava.. Aika pompoosit kylla. Ruotsin kuninkaalliset haat olivat paljon kauniimmat! Mutta se parveke-episodin varastanut pieni morsiustytto oli kylla mainio, kenella oli siis naama rutussa ja kadet korvilla =D

In Imatra.. In Imatra..

Sitten taas Matinkadulle jatkamaan raivausta.. Sain esim. tyhjennettya eteisen kaapit. Varsinkin tuollaisessa pienessa asunnossa, mitaan ei tuntunut tapahtuvan, vaikka kannoin jatkuvasti kamaa roskikseen tai pakkasin menemaan varastoitavaksi / kirppikselle / noudettavaksi uuteen kotiin, tms. Vasta myohemmin, kun sielta alettiin kantaa huonekaluja pois, tyhjeneminen nakyi viimeinkin konkreettisesti.

In Imatra..

Vanhukset olivat tulossa lauantaiaamuna hakemaan sellaista tavaraa, mita toivoin varastoitavaksi itselleni (jos siis joskus olisi varaa ja tilaa kuskata Irlantiin). Pakkasin siis esim. isan muotokuvan, seka toisen Markku Pyyhtian maalauksen (nuo kitarat), josta olen aina pitanyt.