Tanaan oli aivan ihanan aurinkoinen paiva! Manasin, ettei eiliseksi voinut sattua tallainen saa, niin olisin voinut lojua puutarhassa koko paivan.. Ehdin kuitenkin istua jonkin aikaa nurmikolla ennen kuin H tuli. Hanella oli ymmarrettavasti kuuma koulupuvussaan ja mustissa kengissa, joten han ehdotti etta tekisimme laksyt ulkona. Otimme sitten matikankirjan, kynat ja helmitaulun mukaan, ja siirryimme puutarhan puolelle. H:ta ei selvasti olisi huvittanut ollenkaan tehda laksyja. Joka tehtavan kohdalla piti erikseen palauttaa keskittyminen niihin tehtaviin, kaiken muun sijaan. Tehtavassa oli vain ihan simppeleita yhteen- ja vahennyslaskuja, jotka oli tosin esitetty taas eri sanamuodoin - H ei viela osaa tarpeeksi englantia, etta pystyisi ilman apua muodostamaan tarvittavat laskut annetuista fraaseista..
H oli unohtanut tuoda englanninkirjan, joten ei voitu tehda siina olevaa laksya. Mun piti kirjoittaa opettajalle viesti vihkoon, joka kulkee kodin ja koulun valilla (tosin eipa sita vihkoa taida H:n kotona kukaan lukea, kun aitinsa paasee niin harvoin toista kotiin ja isansa englanti on aika heikkoa).
Tietsikkapeleja piti toki pelata myos.. Aloitettiin silta vanhalta tutulta virtuaalinukkesaitilta, mutta loydettiin myos pari uutta, joilla oli ihan kivoja peleja; I Luv Dress Up (joka valitettavasti meni nurin kesken pelisession, eli Minni Hiiri -peli joutuu odottelemaan myohempaa kokeilua..) ja 123peppy, jonka mainokset ovat tosi arsyttavia lasten kanssa surffailuun - nayttavat nimittain sen verran paljon osalta pelivalikkoa, etta pienemmat varmaan helposti tulevat klikanneeksi mainoksia, kun luulevat peleiksi. Itse tykkasin tanaan eniten tuolta vakiosaittimme uusista peleista loytyneesta tangonukesta - ts. sen taustamusiikista! =D Muuten se ei ollut kovin tasokas puettava.
Olin jo etukateen paattanyt, etta tanaan en raahaa ostoksia pidempaa matkaa, eli ostoslista yms. olivat valmiina kasilaukussani jo ennen H:n tuloa. Han ei onneksi tanaan halunnutkaan kauppaan, eli kavelimme sitten suorinta tieta heille, ja jouduimme tovin odottelemaan talon edustalla, kun H:n isa ei ollut viela kotona. Se auringon paahde oli ihan uskomatonta.
Jatkoin sitten ruokaostoksille ja kotiin.. (Kotona imaisin heti siiderin, ja menin sitten nurmikolle nukkumaan!)