Mainitsin Facebookissa tulevasta pitkasta valilaskustani Frankfurtissa (lopullisesta kohteesta enemman sitten aikanaan), kevaan aikana, missa periaatteessa ehtisin tutustua kaupunkiin, jos vaan on tarpeeksi rahaa ja energiaa silla hetkella - eika Esteri ripuloi, tms. JT vinkkasi tosi katevan saitin; Pieni matkaopas / Frankfurt.

Koska minulla ei missaan nimessa tule olemaan tarpeeksi rahaa esim. menna mihinkaan ostoksille, tai kayda paikoissa minne on paasymaksu, ajattelin lahinna siirtya lentokentalta Hauptbahnhof'ille, ja kavella siita sitten lahistolle, katsellen paikkoja ja rapsien kuvia.

Niinpa sitten tutkin em. saitilta tata sivua (Frankfurtin alueista), samalla kun vierailin mainituilla alueilla Google street view -kartalla. Postittelin kiinnostavia paikkoja kommentteina tahan Facebook-statukseen.

Nyt on jo aika hyva kasitys siita keskustan alueesta. Kayn ehka viela ennen matkaa virtuaalikavelyilla, niin ei valttamatta tarvitse perilla edes hankkia karttaa - jos nyt siis lahden yleensa kentalta.