Maanantai oli Bank Holiday, joten business-kurssin viimeinen ilta siirtyi ensi viikolle. Siita enemman siis ensi viikon puolella..
 
Eilen oli kahdeksas ilta iiria - kurssin kestoksi mainittiin koulun saitilla kymmenen viikkoa, mutta opettaja ilmoittikin eilen, etta ensi viikon (yhdeksas) ilta olisi kurssin viimeinen :o Kysyin, eiko kurssin pitanyt kestaa kymmenen viikkoa, ja opettaja totesi vain, etta ainakin hanelle annetun kalenterin mukaan vain yhdeksan viikkoa. Se kurssin vanhin seta, jonka kanssa yleensa juttelen ennen tuntien alkua, totesi mulle, etta hanenkin mielestaan kurssin kestoksi oli mainittu kymmenen viikkoa, ja heitti sitten vitsina, etta mikakohan on 'refund' iiriksi.. =D
 
Kylla kurssista on ollut todella paljon hyotya, ja tietyt kielioppiasiat on kayty lapi niin selkeasti, etta en ikina olisi voinut opetella niita yhta luontevasti omin pain, mutta opittavaa kylla olisi RUNSAASTI edelleen, joten harmittaa tosiaan, jos kurssi onkin viikon lyhyempi kuin luulimme.
 
Eilinen iltakin oli oikeastaan aika turha. Katsoimme aluksi lyhytelokuvan Lip Service, jonka olin nahnyt jo joitakin vuosia sitten telkkarissa tai netissa (joskin, talla kertaa ilman teksteja, ja olennaiset asiat tuli ymmarrettya). Sitten katsoimme ekan osan Des Bishop'in dokumentista, In the name of the fada, jonka olin myos nahnyt aiemmin.. Siitakin kylla sai enemman irti nyt kun on itse oppinut tiettyja asioita - esim. se miten monella eri tapaa iiriksi pitaa sanoa kaksi =D Mutta silti.. Nuo olisi voinut katsoa vaikka netitse, sen sijaan etta tuhlattiin niihin iso osa muutenkin lyhyesta kurssista.
 
Videoiden jalkeen ehdittiin lahinna vain kayda lapi ruumiin osia ja persoonallisuuskuvauksia iiriksi. Nekin olisi voinut kotona katsoa sanakirjasta, etta tama oli nyt eka kerta, kun tunsin ettei tunnista varsinaisesti saanut mitaan irti =/
 
Muutenkin arsytti tuo ajanhaaskaus, kun piti lopettaa maratonpuhelu kesken sen takia etta ehtisin kurssille ajoissa, ja u.k. olisi just eilen illalla paassyt spontaanille visiitille, mutta mulla oli kurssi-ilta (ja kovin turha sellainen! grrr...), eli jatettiin visiitti toiseen ajankohtaan, mika nyt on taas hankala ennustaa, kun hanella on useita iltatreeneja viikossa, jne.
 
No, molemmat iltakurssit loppuvat ensi viikolla, joten seuraava projekti on sitten ajotunnit. En halunnut aloittaa niita talvella, kun mun tuurilla olisi tullut heti jaakausi, mutta nyt on hyva ajankohta, kun on kevat, ja muut kurssit ovat melkein ohi. Tosin joutunen hoitamaan kaiken ajoharjoitteluni ajotunneilla, koska en pysty edes kuvittelemaan tilannetta, etta harjoittelisin D:n autolla, D apukuskina. Ma en oikein kesta olla samassa autossa edes matkustajan paikalla, saati etta harjoittelisin ajamista..