(Aiemmat vaiheet taalla)

Bray Town Council'in motor taxation office oli siis auki tanaan klo 10:30 - 14, joten paatin menna jattamaan harjoittelija-ajokorttihakemukseni suht. ajoissa, senkin takia etta Maaria oli myohemmin tulossa kaymaan Bray'ssa.

Noh.. Ehdin paikalle n. klo 11, ja otin jonotusnumeron. 66 - parhaillaan menossa joku 20+.. Totesin mielessani, etten ehka ehtisi odotella omaa vuoroani, mutta istuin kuitenkin toviksi odottamaan miten nopeasti asiat etenisivat. Siina odotellessa plarasin ensin puhelimella Twitteria ja Facebookia, mutta sitten aloin lukea kaikkea silmiin osuvaa siita ympariltani, ja paadyin lopulta lukemaan LED-nayttoa, joka oli siina kys. viraston odottelualueen sivussa..

Yhdella kys. nayton teksteista, kehotettiin jattamaan kaikki ajokorttihakemukset Wicklow County Council'ille. (Ei siis Bray Town Council'ille.)

V.i.t.t.u.

Olin siis tehnyt KAKSI taysin turhaa reissua kys. virastorakennukseen.

Jos olisivat vaivautuneet laittamaan aukioloajat saitilleen, ja lisaksi ilmoittamaan etta ajokorttihakemukset voisi osoittaa vain Wicklow County Council'ille, olisi saastynyt aikaa ja energiaa. En taatusti ole ainoa, keta tama asia on vaivannut ihan turhaan. (Bray Town Council nimittain ON listattuna yhtena anomuksenjattopaikoista, asiaa koskevilla virallisilla ohjesaiteilla..)

Lisaksi, jouduin hakemaan uuden anomuslomakkeen, koska olin ehtinyt jo kirjoittaa sinne yhteen kohtaan BTC, kun sen pitaakin siis olla WCC.. *huoh*.. Ajattelin poiketa hakemaan lomakkeen kirjastosta kotimatkallani, kun se olisi lahempana kuin garda-asema.

Mutta.. Tanaan on torstai, ja kirjasto aukeaisikin vasta yhdelta! Voi Hyva Jumala... (Kirjastolla nakyy olevan eri aukioloajat suunnilleen jokaiselle arkipaivalle..)

Kavelin sitten kotiin, ja Maaria sattui saapumaan just samaan aikaan. Lahdettiin saman tien yhdessa ulos, ja sain sitten lopulta haettua sen lomakkeenkin kirjastosta, kun vihdoin avasivat ovensa.. Nyt pitaa vain tayttaa kaikki tiedot uusiksi.

Rimpaisin jo WCC:n motor taxation office'en, varmistaakseni etta HE olisivat avoinna jos menen huomenna jattamaan anomuksen paikan paalle. Kuulemma ovat. Ma-Pe, 9 - 15:30. En kuitenkaan saa sita harjoittelija-ajokorttia heti, vaan ottavat kopion passista ja pitavat muut paperit, ja kuulemma joskus 10-15 paivan kuluttua ilmoittavat milloin saan sen kortin.

Tuurilla paasen jo taman vuoden puolella buukkaamaan ajotunteja. [/sarkasmi]