Meilla oli eilen Camelot-extrojen bileet Dublinissa, missa en ollut bilettanyt varmaan yli kymmeneen vuoteen (saati ikina noin pitkalla kaavalla ja vahalla alkoholilla). Ilta alkoi hitaasti, ja porukkaa oli paljon vahemman kuin odotettiin, mutta lopulta kuitenkin suhteellisen paljon. Muutamia kymmenia kai. Sikali vahan huono toteutus, etta meilla ei ollut mitaan varsinaista tilaa varattuna, vaan aloitettiin jo valmiiksi taydehkosta paikasta, ja sen takia porukka jakaantui heti alusta alkaen kahteen eri tilaan. Lisaksi, kys. paikkaan (ja lahialueelle) tuli jossain vaiheessa pitkahko sahkokatko, joten paatimme siirtya ehka 11pm maissa muualle.

Ihmettelin kun ystavaani ei nakynyt eika kuulunut, vaikka oli ollut ehdottomasti tulossa bileisiin. Oltiin sitten ehditty seuraavaan paikkaan, mika oli kuin jattimainen sardiinipurkki, ja me raivattiin H:n kanssa tiemme vessaan ja takaisin, samalla kun mulle oli drinkkia tulossa - ja onneksi mulla oli puhelin hihassa, niin tunsin kun se soi. Ystavani oli just saapunut sinne edelliseen paikkaan (auton hajottua yms. vastoinkaymisten jalkeen), ja kun en pystynyt siina melussa ja tilanteessa selvittamaan miten han loytaisi uuteen paikkaan, niin lupasin kipaista hakemassa hanet edellisesta paikasta. Tuli sitten happihypeltya! Ja kun palasimme, niin loysin punkkuni odottamassa heti ovella - katevaa!

Melko pian siirryttiin kadun toiselle puolen, seuraavaan paikkaan, missa sitten oltiin sulkemisaikaan asti (tosin tassa vaiheessa aiempi iso porukka oli jo hajonnut useampiin eri paikkoihin). Ylakerrassa oli hauskempaa, mutta paadyttiin lopulta alakertaan, kun jotkut halusivat tanssia.. Jossain vaiheessa se meteli yms. alkoi ahdistaa sen verran, etta olin lahdossa kotiin, mutta puhuivat sitten ympari =)

Kaytiin lopulta ystavani kanssa kebabilla, ja etsittiin sitten viimeisen yobussin pysakkia, kun meilla oli samansuuntainen kotimatka. Just sen oikean bussin pysakkia ei loytynyt ajoissa, joten jaettiin sitten taksi.

Olin aamuviidelta kotona, eika Daniel meinannut uskoa, etten ollut edes kannissa :o (No joo, olikin varmaan eka kerta, kun olen tullut selvahkona bilettamasta.) Join koko session aikana vain kolme lasia punkkua, ja sitakin enemman vetta! Oli itse asiassa paljon hauskempaa niin, mutta samalla kanninen Dublinin keskusta vaikutti kotimatkalla tarkasteltuna suhteellisen etovalta..