Mmmm, donut..

Aloitan Simpsons'maisella donitsilla.. Nuolkaa ruutua! =P~~ Piti eilen oikein lahtea Tescoon, kun tuli donitsihimo..

Bagel & yogurt

Tassa aika tyypillinen ateriani nykyisin, oli sitten mika tahansa vuorokaudenaika. Bagel, jossa yleensa salaatinlehtia, chorizo-siivuja, juustoa, valkosipulidippia ja taytettyja vihreita oliiveja. Jogurtti on vahan kausiluontoisempaa, ja eilen valitettavasti tuo maailman paras kirsikkajogurtti oli taas loppu lahi-Tescosta, eli ostin sitten raparperiversiota, ja toisen merkin vaniljajogurttia. Hyvia nekin. Saatan popsia samanlaisen bagelin 2-3 kertaa paivassa, mutta valilla toki muutakin.

Thatsit on my lap Oimo on the table

Thatsit pysyy harvoin paikoillaan, kun kamera tulee esiin, joten hanesta on hankala saada kelpoja kuvia. Oimo on karsivallisempi..

Attic spider

Tuossa ullakon katossa, suunnilleen paani ylla, majailee hamahakki.. =) Tai varmasti useampikin, mutta tuo yksi nyt osui silmiin..

Messy hair Profile snap

Yksi peilirapsy ja yksi sokkorapsy. Tykkasin tuosta torstaina tehdysta letista, mutten ikina oikein itse saa yhta kivaa =/ Tuossa kuvassa silla on tosin jo nukuttu yksi yo, eli se on ihan sotkuinen, mutta otin rapsyn lettiohjeeksi. Sokkokuvasta tuli sen verran kelpo, etta laitoin nyt ainakin toistaiseksi profiilikuvaksi, kun se edellinen alkoi jo hapantua.