IMG_20150602_183946.jpg    IMG_20150602_213610.jpg

Pakkasin aamulla (tai no, iltapäivää se oli virallisesti, mutta mulle aamu..) eväitä, ja muistutin itseäni, että tarkistaisin illalla, onko tulossa roskisviikko vai kierrätysviikko - tyhjentävät em. wheelie bins (en nyt millään muista sopivaa sanaa suomeksi) vuoroviikoin. Roskien kertamaksu on 9 euroa, kierrätettävät jätteet haetaan ilmaiseksi, mutta epäilen, että tilillä on kuitenkin oltava katetta, joskaan en ole testannut.. Lisäksi on 50 euron vuosimaksu.

Sitten tajusin, että oltiin (taas..) jo tiistaissa, ja olin (taas..) missannut asian, oli sitten kumpi viikko tahansa!

Roskapusseja mahtuu vielä, mutta kierrätyspusseja on jo keittiössäkin, kun se vihreä bin on ihan täynnä.. Jos siis missasin (taas..) kierrätysviikon, joudun odottelemaan seuraavaa kaksi viikkoa.

Pidin duunissa jopa lounastauon! Tosin en ihan täyttä puolta tuntia, mutta sen verran että mikrotin uunipyttärin jämät ja söin ne jääkaappikylmässä kanttiinissa. Huomasin myös, että välipala-automaatista sai taas kuivattua mangoa! ♥ Nam..

DSCN9184.jpg    DSCN9185.jpg

Kotona paistoin viimein ne jauhelihat. Tai ensin paistoin sipulin ja sieniä, sitten laitoin ne kulhoon odottelemaan, ja paistoin sen puoli kiloa naudanjauhelihaa. Sitten poistin pannulta niin paljon nesteitä kuin sain isolla lusikalla poistettua - aika paljon! Sitten sotkin jauhelihan sekaan hot salsa -purkillisen (tosi hyvä yleismauste), ja hiukan suolaa ja soijakastiketta. Ja lopulta vielä ne aiemmin paistetut sipuli ja sienet. Hyvää tuli.

Pakkasin heti pari kipollista täyteen jauhelihamössöä - saavat jäähtyä yön yli, ja sitten pakastan ainakin toisen kipollisen. Toisen saatan laittaa vain jääkaappiin odottelemaan nälkää.. Pannulle jäi yhden aterian verran, ja popsin sen ihan sellaisenaan, kun en viitsinyt keittää mitään riisiä tai perunaa tms..

Katsoin hiukan telkkaria - varmaan neljäs uusinta Wayward Pines -sarjan kolmatta jaksoa! Uusi jakso tulee muistaakseni torstaisin, ja sitten tuntuvat uusivan sen joka ilta, kunnes tulee seuraava uusi jakso. Ja kun jumitan kys. kanavalla, niin usein sitten katson ne uusinnatkin.. Hirmu koukuttava sarja!

Taidan mennä hiukan normaalia aiemmin nukkumaan, kun väsyttää.