Surffailin taas sinne tanne, ja tormasin johonkin koulusaiteille. Tuli sitten mieleen katsoa ovatko entiset kouluni yha olemassa, ja jos ovat, onko niilla edelleen niin susirumat saitit kuin joskus muutamia vuosia sitten, kun viimeksi vilkaisin! (Ovat olemassa & kahdella kolmesta on..)
Huomasin myos, etta opettajalistoilla oli edelleen jokunen tuttu nimi, ja koin hetkellista myotapakokauhua, kun ajattelin esim. mita kaikkea omaan elamaani on mahtunut viimeisten 20 vuoden aikana (ja mulla on sentaan jokseenkin tapahtumakoyha elama, mutta silti!!), ja sitten mietin etta ne muutamat, joilla jo minun kouluaikoinani oli kuitenkin jonkin verran opettajan uraa takana, ovat koko sen ajan jatkaneet sita samaa.. Siis eihan siina sinansa ole mitaan erikoista, kun perinteisesti useimmat kai ovat tyoskennelleet valitsemallaan uralla, usein viela samassa tyopaikassa, elakeikaan asti, ja ura saattaa kestaa yli 40 vuotta.. Mutta itselleni sellainen olisi niin hirvea kohtalo, etta jo ajatus aiheuttaa puistatusta!
Minahan olin Suomessa aikoinaan kuusi vuotta valtion virastossa (=kuusi vuotta taysin hukkaan heitettya elamaa; saatanallinen duuni), ja muistan jo siella kauhistelleeni ajatusta, kun yli 40 vuoden uran tehneita ihmisia oli jaamassa elakkeelle.. Yksi vakiolounasseuralainen kiusoitteli, etta tulee sitten elakkeella ollessaan moikkaamaan, kun ma olen ollut siella ikuisuuden duunissa, mutta ilmoitin etta niin ei missaan nimessa tule tapahtumaan! Eika tapahtunut =) Olisin varmaan vetanyt itseni kiikkuun, jos olisin karsinyt sita paskaa yhtaan kauemmin. En todellakaan ole virkamiesainesta!!!