Talla kertaa piti menna jo 7am studiolle, joten varasin eilen taksin, ja onneksi varasin sen puolta tuntia aiemmaksi, koska taksi oli lopulta yli 10 minuuttia myohassa, ja ehdin soitella sen peraan jo pariin otteeseen - sain nimittain taksipuljusta tekstarin, etta taksi on ovella, eika koko autosta nakynyt jalkeakaan, jne.. *huoh*
Sain onneksi paljon mukavamman asun kuin viimeksi. Talla kertaa olin kylalainen, eli jalleen koyha ja likainen =D (Suosikkijuttuni extrana - koyha ja likainen!)
Tanaan paikalla oli vain muutamia nais-extroja, ja paljon enemman miehia. Ilmeisesti sama juttu koko sarjan suhteen. Loogista sinansa, kun mukana on paljon sotilaita, ritareita, yms. Sattumalta kuitenkin meidan edelliskertainen hilluntaryhmamme oli melkein kokonaisuudessaan paikalla (paitsi yksi, joka lahti taksi viikoksi Galway Races -hommiin). Vietimme siis jalleen aikaa samalla porukalla.
Olimme melkein koko paivan studioalueelle rakennetun kulissilinnan ulkopuolella (=paljon odottelua..), ja kuvausten aikana sen pihalla. Aivan Upea Setti! :O Vaikka ulkopuolelta nakikin, etta koko tono oli jotain MDF'aa (tms.), linnan pihalla oli silti taysin linnamaista. Oikeat tulet, runsas savu, hevoset ja lampaat tietty loivat autenttista tunnelmaa.. Yritin tallentaa muistiin yksityiskohtia, etta voin piirtaa niita Danielille Blade mod-ideoiksi. Tosi harmi, ettei ollut kameraa eika puhelinta mukana, kun kuvausten loputtua olisi ehtinyt napata kuvan (jota tosin en olisi uskaltanut netittaa, koska haluan tehda extra-hommia jatkossakin..). Ts. olihan mulla molemmat kassissa, mutta kassi oli taukotiloissa, toisella puolen studioaluetta.
Se kunkku, kenen pippaloissa oltiin viimeksi (en muista nimea, enka nayttelijankaan, vaikka han olikin kovin tutun nakoinen), julkinolasi Morgana le Fey'ta (Eva Green), uhkaamalla raiskata hanet siina linnan pihalla, kylalaisten edessa, ja eukko vastineeksi julkinolasi kunkkua.. Paaosin sita kohtausta kuvattiin monesta eri kulmasta.
Merlinia (J. Fiennes) ei valitettavasti nakynyt tanaan, mutta nuori King Arthur (Jamie Campbell Bower) pyori D-studion ulkopuolella - nakyi olleen myos Caius Volturi, Twilight-elokuvissa. En tosin olisi edes tunnistanut hanta, ellei joku olisi maininnut. En ole vuosikausiin kaynyt elokuvissa, joten tutustun uusiin nayttelijanimiin yleensa vasta muutamaa vuotta myohemmin, kun elokuvat ehtivat telkkariin asti - jos sittenkaan..
Suurin osa paivasta oli kuitenkin taas seisoskelua ja odottelua.. Oikeastaan joka kerta kun olen extrana, mietin etta odottelu on tylsaa, lounastaukoa odotellessa tulee aivan sairas nalka, jalkoihin sattuu jo iltapaivalla siihen malliin, ettei millaan pystyisi enaa seisomaan, mutta seisoskelua voi kestaa viela iltaan asti.. Palkka ei ole kummoinen.. Mutta IHANAA DUUNIA!!! =D LOL..
Tanaan kavi kylla tuuri, kun saatiin lopetettua paiva jo parisen tuntia suunniteltua aiemmin! Hyppasin bussiin ja kipaisin kotimatkalla eurokaupasta Pringleseja ja 4 x Diet Coke (no halusin yhden kokiksen, mutta kun niiden hinta oli nelja tolkkia kahdella eurolla..), joita ryntasin ahmimaan puutarhassa, jalat toisella tuolilla.. Aaahh..
Nyt kun jaksaisi viela putsata "likameikit" pois ja ehka jopa harjata hiukset.. (Pesin kylla jo studiolla kadet kuumalla vedella ja saippualla, raapien kynnenalusia, mutta likameikki on likaisempaa kuin oikea lika, eika lahtenyt ollenkaan.. Pitaa harjata..)
Kysyivat alustavasti, paasisinko maanantaina kuvauksiin, ja himottaisi kylla, kun tykkaan puuhasta ja rahalle olisi laskuja, mutta toisaalta.. Tinahely Show'n juhlavuosi, ja se on vain kys. paivana.. Pitaa tiedustella miten vahvasti Danielia huvittaa lahtea Tinahelyyn. Kylla me tod.nak. sinne kuitenkin lahdetaan. Viime vuonna oli ainakin upea kokemus, vaikkei edes ollut juhlavuosi.