IMG_20151111_002320.jpg    IMG_20151110_022315.jpg

Tuntuu olevan koko ajan kiire, aamusta iltaan.. Tiistaiaamuna soitin vakuutuspuljuun, ja selvisi että saisin ihan kohtuullisen korvauksen, josta voisi tuurilla jäädä hiukan rahaa sen jälkeen, kun Esmeralda olisi korjattu - soitinkin sitten korjaamolle, ja sanoin että saavat alkaa vihdoinkin korjata..

Duunissa pomo jakoi vaimonsa tekemiä korvapuusteja - todella ihania! Oikein tahmeita sokerista =D Ajoituskin oli sopiva, kun olin just hakenut konekahvin. (Kuva alla)

Juttelin myös HR-ihmisen kanssa, ja otin virallisesti vastaan uuden duunini, joka siis alkaa maanantaina - paluu edelliseen teamiin. HR-ihminen valitteli kiireitään, mutta ehti kuitenkin jutella kanssani pitkän tovin kissoista =D Kiva heppu.

Kotona yritin ottaa virtsanäytettä, kun jätin lautasen niin, että Cuddlesin pisut jäisivät siihen, mutta valitettavasti sitä tuli vain hiukan kerrallaan, eli en saanut tarpeeksi näytettä varten.

IMG_20151110_132436.jpg    IMG_20151111_133907.jpg

Duunissa kanttiinivoikot on jo jouluaiheisissa pakkauksissa! En yhtenä aamuna ehtinyt tehdä eväitä, kun oli vakuutuspuheluja yms., joten menin ennen vuoroni alkua hakemaan kanttiinieväitä. Seisoin voikkovalikoiman äärellä järkyttyneenä joulupukeista, ja Y sattui paikalle samaan aikaan - vilkaisi minua ja alkoi nauraa, kun näytin niin järkyttyneeltä =D

IMG_20151110_231047.jpg

Keskiviikkoaamuna rimpaisin taas vakuutuspuljuun, kun edellisenä aamuna ei ollut tilitietoja käsillä. Sanoivat tarkan summan, joka oli hitusen isompi kuin odotin! (Just nyt muuten tarkistin tilini, ja siellä se jo onkin!)

Sitten menin duuniin, ja olin JUST pysäköimässä, kun korjaamon M rimpaisi, ja sanoi että Esmeralda on korjattu! =D Pysäköin ihan vinoon, ja meni käsilaukustakin kangas vetskarin väliin, kun riuhdoin puhelinta esiin - korjasin toki molemmat puhelun jälkeen.. Action-aamu..

Duunin jälkeen poikkesin Ratoathin Centraan, kun kotona ei ollut oikein eväsmateriaalia, ja tarvitsin edullisempaa kissanruokaa ulkokissoille (mieluusti antaisin gourmet-kamaa kaikille, mutten ole vielä euromiljonääri). Siellä oli hilpeä itäeurooppalainen kassatyttö. Nauroin sen jutuille vielä ajaessani kotiin =D

IMG_20151112_000813.jpg    IMG_20151112_001642.jpg

Yllä keskiviikkoiltaa kotona.. Jalat beanbagilla, jolle Cuddles pissasi ennen lekurireissua. Olen putsannut beanbagia etikalla ja kuivattanut, mutta siinä on yhä kevyt kissankusen haju (nimim. just kun ehdin taannoin kehua, ettei täällä haise kissankusi..). Mulla oli nuo samat housut torstainakin duunissa, ja jossain vaiheessa olin haistavinani kissankusen - mainitsin asiasta duuni-chatissamme, ja J tuli hetken kuluttua deskilleni, suorittamaan hajutestausta! =D En kuulemma haissut kissankuselle! =D

Torstaiaamuna soitin (taas!) vakuutuspuljuun, kysyäkseni miten toimia ajokelpoisuustodistuksen kanssa, jonka saisin korjaamolta. Se pitäisi kuulemma skannata ja laittaa heille emailitse.

Sitten menin korjaamolle, maksoin suurimman osan laskustani (kun vakuutusraha ei ollut vielä tullut tilille), ja vein M:lle Fazerin suklaalevyn, kun on ollut niin avulias tässä autoasiassa. En ole varmaan ikinä nähnyt kenenkään vilpittömästi ilahtuvan suklaalevystä niin paljon kuin hän! =D

Sain sen em. todistuksen, ja autoni avaimet (että voin hakea sen sieltä koska tahansa), mutta ensin pitää saada vakuutuspuljun vahvistus, että ovat hyväksyneet sen todistuksen, ja vakuutus on Esmeraldan osalta taas voimassa. Toivottavasti saan perjantaina hoidettua asian, kun muuten menee ensi viikon puolelle!

Nyt on mentävä nukkumaan.