IMG_20150425_153505.jpg

En ollut pitkään aikaan ollut LIDLissa, joten oli aika täyttää perustarvikevarastot, sekä ostaa hiukan multaa, yms.. Lähdin siis lauantai-iltapäivänä Ashbournen LIDLiin. Isot ostokset, mutta pysyin budjetissani, ja meni n. 115 euroa.

DSCN8873.jpg

Cara tuli tutkimaan ostoksia.. Tuosta taisi olla vain yksi kassillinen ruokaa! Ostin mm. kolme säkkiä multaa, kaksi säkkiä kissanhiekkaa, pari kukkapurkkia, shampoota, hoitoainetta, vitamiineja, yms..

DSCN8876.jpg    DSCN8879.jpg

Oli itse asiassa tarkoitus ostaa vain tuo vihreä kukkapurkki, ja luulin harmaata purkkia vain osaksi sitä - kaikissa isoissa purkeissa oli harmaa purkki sisällä, ja se vaikutti melko kiinteältä. Huomasin kuitenkin ostoksia pakatessa ja kuittia tarkistaessa, että olikin laskutettu kahdesta purkista (ja lisäksi ylimääräisestä käsidesipullosta). Selvisi sitten, että harmaa purkki oli erillinen - ja sitä oli muuten todella vaikea saada pois tuolta vihreän purkin sisältä.. Päätin kuitenkin pitää sen, mutta sain rahat takaisin siitä käsidesistä.

DSCN8890.jpg    IMG_20150425_174918.jpg

Ostin myös puutarhamonot. Olen jo kauan halunnut tuollaisia helppoja halpamonoja, jotka saa nopeasti jalkaan, kun menee vaikka viemään roskat, tms. Nyt sattui olemaan sopivaa kokoa.

Istutin vihreään purkkiin kukkasia - mun puutarhasysteemini toimii niin, että viskaan jotain siemeniä multaan, ja unohdan muutamaksi viikoksi koko asian. Sitten huomaan joskus ulkokissoja ruokkiessa ihan sattumalta, että jossain kasvaa jotain.. =D

DSCN8880.jpg

Tänään oli vaihteleva ilma.. Aamulla satoi, ja LIDL-reissullakin ripotteli melkein koko ajan, mutta kun tulin kotiin ja aloin puuhata puutarhassa, olikin tosi kaunista ja aurinkoista =D

Laitoin aitaan nippusiteitä, ja se vaikuttaa nyt ihan tukevalta. Jos aidan edustalle istuttamani pavut kasvavat normaalisti, niin kiipeävät sitten aitaa pitkin, joten halusin "korjata" sen huteria kohtia ennenkuin on liian myöhäistä..

DSCN8881.jpg    DSCN8877.jpg

Koska LIDLissä ei ollut puutarhatyökaluja, käytin lusikkaa, jolla kaavin soraa pois aidan edustalta, ja kaadoin sitten multaa tilalle. "Kukkapenkki" näyttää kuvissa tosi kapealle, mutta se on kyllä ihan tarpeeksi iso papuja varten =)

DSCN8882.jpg    DSCN8878.jpg

Haluaisin istuttaa kissatarhan "lattialle" nurmikon, mutta en ole muistanut hommata nurmikonsiemeniä (pitäisikin katsoa, jos Bray'ssa sattuisi vielä olemaan iso pussillinen..), ja multaakin pitää hommata muutama säkki lisää.

DSCN8883.jpg    DSCN8886.jpg

Harmaaseen purkkiin meni myös muutama pavun siemen. Voin sitten siirtää purkin sopivampaan paikkaan, jos/kun pavut kasvavat sen verran, että alkavat tarvita tukea..

DSCN8884.jpg    DSCN8885.jpg

T:n istuttama kukkanen toimii edelleen =D En tiedä mikä se on nimeltään, mutta se näyttää kivalta.

DSCN8888.jpg    DSCN8887.jpg

Vapautin LIDLin pienen joulutähden luontoon - tai oikeastaan isompaan purkkiin, eli "pihapuun" juurelle.. Saattaa kupsahtaa siihen, mutta olisi joka tapauksessa kupsahtanut piakkoin ikkunalaudalle.

DSCN8889.jpg

DSCN8891.jpg    DSCN8892.jpg

DSCN8895.jpg    DSCN8894.jpg

Oli tarkoitus mennä illemmalla vielä Supervaluun (lähikauppa), kun LIDLista ei saa Felix-kissanruokaa. En kuitenkaan jaksanut enää lähteä kauppaan, puutarhapuuhien yms. jälkeen, joten annoin kissoille LIDL-purkkiruokaa, ja onneksi se jopa kelpasi heille! Ostan sitten huomenna Felixia..

DSCN8896.jpg    DSCN8905.jpg

DSCN8906.jpg    DSCN8907.jpg

Rikkaruohoja riittäisi kitkettäviksi, mutta tarvitsen hiukan järeämpiä työkaluja kuin lusikan..

DSCN8898.jpg

DSCN8897.jpg    DSCN8899.jpg

DSCN8902.jpg    DSCN8903.jpg

DSCN8901.jpg

Omat kissat katselivat makuuhuoneessa, kun otin patiokuvia makuuhuoneen ikkunasta - ulkokissat puolestaan seurasivat patiolta käsin =D

DSCN8900.jpg    DSCN8908.jpg

Lauantain(kin) ateria oli pakaste-pizza. Ajattelin ostaa Supervalusta jotain jauhelihaa tms., mutta kun en sitten mennytkään sinne, niin ei oikein ollut mitä kokata - enkä olisi viitsinytkään.