Tormasin hauskaan numerologiatestiin (via) - tassa tulokseni:

1910735.jpg

1910736.jpg

Tulkinta

SISÄINEN ELÄMÄNLUKU
Nimen vokaalien summa
Sisäinen elämänluku ilmaisee sisäisiä ajatuksiasi ja toiveitasi. Usein tämä luku sisältää ominaisuuksia ja kykyjä, joita olet ehkä laiminlyönyt, tai joita et ole uskaltanut käyttää. Sisäinen elämänluku kertoo millainen todella olet, mitä todella ajattelet ja tunnet. Se paljastaa syvimmän sisäisen olemuksesi ja todellisen minäsi.
Sinun sisäinen elämänlukusi on 5
Mottosi voisi olla: ”vapaa kuin taivaan lintu”. Haluat, että elämässäsi on seikkailua, jännitystä, vapautta ja odottamattomia tapahtumia. Rakastat matkustamista ja siihen liittyvää vapaudentunnetta. Olet luonteeltasi seikkailija.
Sinun on vaikea hyväksyä sitä, että toiset yrittävät tunkeutua elämääsi ja määrätä sinua. Tässä suhteessa olet epätavallisen herkkä. Haluat ehdottomasti päättää itse omista asioistasi ja ärsyynnyt ehkä liiankin helposti muiden antamista neuvoista.
Olet älykäs ja lahjakas. Ideasi ovat usein varsin monipuolisia ja epätavalliset asiat vetävät sinua puoleensa. Olet kiinnostunut mystiikasta, henkisestä elämästä ja astrologiasta. Janoat kokemuksia ja suhtaudut elämään myönteisesti.
Saatat toisinaan olla liian levoton ja kärsimätön, joten opettele kärsivällisyyttä. Et pidä rutiineista ja sinkoilet harrastuksesta toiseen, saamatta oikeastaan mitään vietyä loppuun asti. Sinulla saattaa olla vaikeuksia ottaa vastuuta. Pelkäät sitoutumista, joten sinulla saattaa olla useita lyhytaikaisia suhteita elämässäsi.


ULKOINEN ELÄMÄNLUKU
Nimen konsonanttien summa
Ulkoinen elämänluku paljastaa ulkoisen ilmeesi ja olemuksesi. Ulkoinen elämänluku on ikään kuin persoonallisuutesi. Se kertoo, millaisen kuvan annat itsestäsi toisille, ja miten muut näkevät sinut. Se on kuin päällysvaate, joka kätkee todellisen minäsi.
Sinun ulkoinen elämänlukusi on 9
Ystävällinen olemuksesi, halusi auttaa lähimmäistäsi ja kosmopoliittinen tapasi elää johtaa siihen, että olet kovin ihailtu ja pidetty henkilö. Olet mukautuvainen ja humanistinen luonne.
Rakastat taidetta sen kaikissa muodoissa, ja tämä rakkaus taiteeseen heijastuu sinuun - kotiisi, vaatteisiisi ja kaikkeen mihin ryhdyt.


ELÄMÄNTAPA
Elämäntapa muodostuu nimestä kokonaisuudessaan, sen vokaalien ja konsonanttien summasta supistettuna pienimpään mahdolliseen lukuun. Elämäntapa ilmaisee sisimpääsi, olemustasi ja tapaasi suhtautua elämään. Se kertoo ominaisuuksista ja taidoista, joita olet saanut itsellesi elämää varten.
Sinun elämäntapasi on 5
Olet rauhaton ja jännittynyt. Vapaus on sinulle elinehto. Olet aina menossa.
Luku 5 edustaa odottamatonta ja muutoksia. Sinun tulisi pitää huolta siitä, että sinulla on sekä kykyä että tarvittavaa energiaa valmiina tilaisuuden tullen.
Voidaan sanoa, että numero 5 symbolisoi täysin kehittynyttä perhosta sen jättäessä kotelonsa ja nauttiessa vapaudestaan. On tärkeää, että tätä vapauden kaipuuta käsitellään viisaasti ja ajatuksella - niin että et liitele lähelle tulta ja polta siipiäsi.


ELÄMÄNPOLKU
Elämänpolku lasketaan syntymäpäiväsi, kuukautesi ja syntymävuotesi perusteella. Elämänpolku kuvaa tietä, jota pitkin sinun tulisi elämän aikana kulkea. Se kertoo, mitä asioita sinun on elämässäsi muistettava ja otettava huomioon, jotta tiesi ja elämäntehtäväsi olisi helpompi kulkea.
Sinun elämänpolkusi on 1
Sinun tulisi opetella olemaan itsenäisempi, ja luottamaan itseesi. Tuo luovuutesi rohkeasti esiin, ja tee aloitteita.
Yritä välttää muiden komentelua ja koita hillitä aggressiivisuuttasi.
Pyri säilyttämään yksilöllisyytesi ammatissasi, kuin myös elämänkumppanisi kanssa.
Jos sinulla on ykkösiä nimessäsi, on se sinulle suureksi avuksi.


Oma kommentti: Varsinkin elamantapatulos oli sen verran kaukana todellisuudesta, etta voisi puhua kokonaan toisesta aaripaasta. Julistan koko testin siis puhtaaksi hompaksi ja blogintaytteeksi! =P