H ei ollut muistanut merkita laksyvihkoonsa matikkaa, eika muistanut mika tehtava oli annettu laksyksi. Onneksi joku uusi tytto (Filippiineilta kotoisin) soitti H:lle ja kysyi apua kys. tehtavaan, eli saimme samalla tehtavan numeron! Taas niita rahatehtavia..
Lauseenmuodostustehtavien lisaksi luimme uudelleen eiliset kaksi sivua leluista, ja H kirjoitti vihkoon itselleen uudet sanat sanakirjaselityksineen. Han pyysi myos minua kirjoittamaan toiseen vihkoon Silent Night -joululaulun sanat.
Koska H tuli taas urheilupaivan takia myohemmin, meilla ei ollut aikaa tehda laksyjen lisaksi mitaan muuta. H lahti taluttamaan pyoraa kotiinsa (kypara oli taas unohtunut..), ja tilasi viela ennen lahtoaan 1-2 paperikasilaukkua huomiseksi - kysyi siis, voisiko tulla huomennakin, vaikkei yleensa tulekaan perjantaina.
H:n isan piti ilmeisesti muuttaa joulukuun alussa takaisin Sri Lankaan, mutta nyt hanelle on H:n mukaan tulossa kirje sairaalasta, ja joku leikkausaika, eli eipa han taida sitten ihan viela muuttaakaan.