DSCN7177.jpg

Illat menevät niin pikaisesti, ettei oikein ehdi / jaksa / muista ikinä blogittaa. Monta kertaa siirrän kuvat kamerasta koneelle, ja mietin blogittavani saman tien, mutta taas tulee jotain tekemistä, ja sitten on mentävä nukkumaan, että jaksaa pysyä duunissa hereillä. (Tosin meillä on yleensä niin hauskaa duunissa, että ei sinne nyt ihan heti nukahda..)

Laitan nyt taas sekalaisia kuvia lokakuun toiselta puoliskolta, kun ne ekan puoliskon kuvat blogitin jo.

DSCN7230.jpg    DSCN7243.jpg

Mulla oli lokakuun viimeinen viikko lomaa, ja oli tarkoitus saada se kauhuleffa editoitua valmiiksi, niin että olisin vienyt sen perille ennen lomalle lähtöä, mutta Caralla oli sitten eka juoksuaika (selvisi sitten varmuudella sekin, ettei tosiaan ole leikattu - ja leikataan sitten kun mulla on aikaa olla kotona toipilaan kanssa), ja oli sen takia oikein pikkupiru, etten ehtinyt editoida filkkaa iltaisin.

Lomaa edeltänyt, viimeinen iltavuoro oli kiva - tilattiin pizzaa porukalla =P~~

Eka puolikas lomaviikosta meni videoeditorin kanssa tapellessa, grrr.. AVS4YOU on muuten loistava editori, mutta ei pystynyt tarpeeksi moniin overlay-kerroksiin, vaan alkoi kaatuilla (mikä ei todellakaan johtunut koneestani). Oli lopulta sitten pakko tehdä elokuva kahdessa osassa, jotka source-videoiksi uuteen projektiin, ja sinne ne loput overlayt.

Mullahan oli kirjallinen lupa kuvata duunissa, ja jopa julkaista se elokuva netissä (vaikka tuota viimeksi mainittua lupaa en edes pyytänyt!), joten laitoin sen sitten youtubeen, ja vein sen elokuvan USB-tikulla duuniin, kun se oli se ainoa metodi, mikä kelpasi siihen kisaan. Tuntui hassulta käydä kesken loman duunipaikalla, mutta jatkoin sitten Bray'hin päiväreissulle, että menisi kaksi reissua hiukan pienemmällä bensankulutuksella. (Piti tosin lähteä sinne uudelleen seuraavana päivänä, kun D:lla oli pieni leikkaus, jota ei olisi tehty, ellei joku olisi hakenut sairaalasta, niin menin sitten hakemaan.)

Noooh.. Seuraavana päivänä piti sitten ottaa se video pois netistä. Vitutti. Olisin periaatteessa voinut olla hankala ja jättää sen nettiin, kun mulla kuitenkin OLI se kirjallinen lupa, mutta pidän luvan antaneesta pomosta, enkä halunnut hänelle sen takia ongelmia, joten otin filkan pois julkisesta jakelusta.. (Kys. pomo muuten kävi lomalta palattuani pyytämässä anteeksi lupasotkua, totesi omaksi mokakseen, ja kiitti että poistin sen.)

Joku ketsuppifiesta sen kisan sitten voitti - oletan. Oli kuitenkin ihan kivaa katsoa auditoriossa ne kaikki neljä, oman teamin kanssa =)

DSCN7179.jpg    DSCN7269.jpg

Synttärit olivat sellainen pyykin- ja tukanpesupäivä (loman alulla), enkä viitsinyt mennä kauppaan, joten synttäriateria oli mikrotettua pakasteruusukaalia =D No, mulla on jostain 18-vuotiaasta asti ollut perinteisesti aika paskat synttärit.

DSCN7270.jpg    DSCN7286.jpg

DSCN7274.jpg

Sain työpöytänaapuri-M:lta vyön, jolla kokeilla "kissaympyrää" lattialla. Cara toimi juuri kuten arvelin hänen toimivan - tuli haistelemaan vyötä, ei mennyt ympyrään, ja alkoi sitten nakertaa vyötä =D

DSCN7289.jpg

T lähetti lukemista suomeksi - Katja Ketun "Kätilö". Sen parissa menikin sitten loman loppuviikonloppu! Oli aika mukaansatempaava kirja. Kylmiä ihmisiä, ja kamalaa murretta =D Mutta hyvä tarina.

DSCN7293.jpg

En nyt ala blogittaa marraskuun kuvia tällä kertaa, kun pitää mennä nukkumaan. Huomenna 9:30 - 18:00 duunia, kotimatkalla pitäisi käydä pikaisesti kaupassa (maitoa ja leipää), ja sitten vuokraisäntä tulee katsomaan tiskikonetta, johon jäi vedet sisään eilen illalla =/ Aika harvoin olen kys. masiinaa käyttänyt, ja otin filtterin pois, muttei sekään ollut kovin likainen, eikä vesi mennyt sittenkään pois. Onneksi ei sentään vuotanut lattialle! Pystyn toki olemaan ilman toimivaa tiskikonettakin, mutta onhan se kiva, jos on vino pino lounaskulhoja yms. öljyistä / rasvaista tiskattavaa, niin lykkää koneeseen ja ehtii itse hiukan katsoa telkkaria. Että toivottavasti sen nyt saa korjattua, kun ei niitä vesiäkään voi sinne jättää seisomaan ja haisemaan!