LIDL shopping

Oli kommenttipuolella puhetta ruokaostoksista, niin laitan tähän tämänpäiväisen LIDL-kuittini, ja käyn läpi viikon ruokaostokset.

Normaalisti viikon ruokaostoksiin menee n. 60-80 euroa, mikä sisältää kissanruuat, vessapaperit, hygieniajutut, yms., ja usein myös jotain LIDL-kamaa, kuten taskulamppu, vihkoja, yms. Tällä kertaa piti ostaa kaikenlaista, mikä ei kuulu joka viikko ostoslistalle, mutta sattui nyt olemaan samanaikaisesti loppu tai melkein loppu. Seurasin aika tarkasti ostoslistaani, ja huomasin just unohtaneeni hunajan, jolla makeutan teen. Juodaan sitten ilman hunajaa.

Tarvitsin kasvopyyhkeitä (poistavat silmämeikin halvemmalla kuin joku varsinainen meikinpoistoaine), ja ne olivat tarjouksessa, vitosella kaksi pakettia - ostin siis kaksi pakettia. No, eivät happane..

Tomaatteja tulee ostettua joka viikko, ja niistä suurin osa menee ruuan sekaan - yhden tai pari saatan popsia leivän kanssa.

Perunat eivät olleet listallani, mutta mietin että voisin joko popsia keitettyjä perunoita tai tehdä keittoa, missä on mm. perunoita. Tai riittää tuosta molempiinkin vaihtoehtoihin.

Sieniäkään ei ollut listalla, mutta listallani oli vihannesosaston kohdalla vain munakoiso (? se violetti..), ja olin ajatellut ostaa myös jotain muuta, riippuen tarjonnasta. Nämä sienet olivat ihan uusi tuttavuus itselleni - hiukan kanttarellin mallisia, mutta erilaisia väriltään, ja isompia. 

Vesimeloni oli aika kallis, mutta siitä riittää moneksi päiväksi hedelmää..

Broccoli päätynee keittoon - tai ehkä pennelaatikkoon, jota ajattelin tehdä taas vaihteeksi - varsinkin kun unohdin ostaa tortilla-wrap'eja, joita on vain kaksi jäljellä..

Munakoisosta on myös tullut jokaviikkoinen suosikkini. Puolet laitan varmaan pennelaatikkoon tai keittoon, ja puolet kaapissa olevan korma-kastikkeen seuraksi.

Ostin kaksi (kahden litran) tonkkaa maitoa, jos teen sen pennelaatikon, niin siihen menee litra.

Juustoakin ostin kaksi palaa, pennelaatikon takia. Sitä menee lisäksi leivän kanssa.

Ostin kermaa, jos satun paistamaan niitä sieniä sipulin kanssa..

Voi oli ihan loppu, ja olisin muutenkin ostanut sitä. Ostan paketin joka viikko.

Kaksi pakettia free range -munia (yht. 12), joista osa pennelaatikon varalle, ja loput saatan keittää tai paistaa munakkaaksi.

Sokerikin oli melkein loppu, joten ostin paketin ennenkuin ehtii kokonaan lopahtaa.

Pari hot salsa -dippiä, joilla maustan yleensä jauhelihan.

Kymmenen pakettia nuudeleita, joten toivottavasti ensi viikolla selviän TOSI niukoilla ruokaostoksilla..

Pari litraa hedelmämehua, kun en syö tarpeeksi hedelmiä.

Karpalomehu oli spontaaniostos, jota juon toisinaan lähinnä ennakkolääkintäsyistä (UTI - en muista suomeksi).

Jätin tällä kertaa sämpylät kauppaan, ja ostin wholemeal-leipää (en muista tuotakaan suomeksi), ja patongin.

Kalanmaksaöljykapselit olivat lopussa, joten ostin niitä.

Kasvislastut olivat viikon törsäys.. Ne ovat aivan ihania..

Kissanruokapakkaukset olivat muuttuneet, ja ostin yhden molempia "märkäruokapakkauksia", ja pussin kuivaruokaa.

Mietin pitkään, mikä tuo "Antibac. Aquafresh" on, mutta sitten muistin: nestesaippua kylppäriin. Edellinen oli loppu.

Shampoo ja suihkugeeli olivat myös loppu, joten ostin molempia - onneksi Head & Shoulders oli tarjouksessa. Olisin mieluusti ostanut kaksi pulloa, mutta kun ostoksille tuli muutenkin jo niin paljon hintaa..

Hoitoainetta on vielä yhteen pesuun, mutta se loppuu aina ns. yllättäen, joten ostin pari pulloa varastoon.

Terveyssiteitäkin tuli haalittua jonkin verran varastoon, ja deodorantteja, jotka ovat melkein lopussa.

Tiskiaine loppui jo n. viikko sitten, ja siitä asti on tiskattu jollain tolun tapaisella =D Mutta nyt on taas tiskiainetta..

Vessapaperia olisi ollut tarjouksessa paljon halvemmalla, mutta se ihan halvin versio on aika kuraa, ja sitä menee sen verran enemmän, ettei siinä kuitenkaan säästä rahaa - vituttaa vaan.

Ehdin pettyä, kun tarjousjauhelihalaari oli jo tyhjä, mutta sitten vertailin sen ja normaalisti ostamani jauhelihan kilohintoja, ja se mitä ostan joka viikko, on itse asiassa halvempaa! Eli ostin taas sitä samaa paistijauhelihaa.. 800g paketti.